2777
2789
الان کجاست 

خونش 

ولم نکرده ولی هرروز ترس و لرز دارم که مبادا ولم کنه که مبادا از دست بدمش چون بیمارم هست 

دلم برای چشم هاش یه ذره شده با اینکه دیروز دیدمش اما گفتم من ۵ دقیقه نمیتونم دوری شو تحمل کنم دلم میخواد شی ها پیشم باشه برام لالایی بخونه موهام رو ناز کنه و صدای نفس هاش رو بشنونم و بخوابم لوس نیستم کلا ولی خودمو براش لوس میکنم اونم میگه دخملم بزرگ شدی لوس بودن رو بذار کنار باید قوی بار بیای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگ نداشته باشه من نمیتونم ازش بگذرم😢❤️

میدونم دوس داشتن خیلی بد دردیه وقتی نیس چیکار کنی من بد درگیر این مدل عشق شدم.. اگ ناراحت شدی ازم حلالم کن ادم تا تو موقعیتش نباشه نمیتونه درک کنه

مردن فقط وقتی قشنگه، که تو بخندی من برای خنده هات بمیرم... 💜💜💜💜
اما من التماس خدا رو میکنم که مهرش از دلم نره  امیدوارم بهش برسی

باخدا ک دردودل میکنم میگم اگ قسمتم نیست از دلم بره

اما نمیره🥺🥲

انشاالله

انشاالله توام ب مراد دلت برسی🙏❤️

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
میدونم دوس داشتن خیلی بد دردیه وقتی نیس چیکار کنی من بد درگیر این مدل عشق شدم.. اگ ناراحت شدی ازم حل ...

عزیزم چ حرفیه❤️🙏

ن ناراحت نشدم 

واقعا واقعااااا نباید کسیو قضاوت کنی🙏🥲

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
پس امید داشته باش  ممنونم مهربونم

تنها امیدم خداست 🙏🥺

انشاالله ک زود زود دستاشو بزاره توو دستام🫂❤️

چند سالته عزیزم ؟ من ۱۴  اگه سنت تون مناسب باشه باید پا پیش بذاره  اونم دوستت داره؟

عزیزدلممم

من ۲۲ام

دورانی ک باهم بودیم خیلی عاشقانه بود و همو دوست داشتیم

بنا ب دلایلی نمیتونم پا پیش بزارم😢

دعا کن خودش پا پیش بزاره

عزیزدلممم من ۲۲ام دورانی ک باهم بودیم خیلی عاشقانه بود و همو دوست داشتیم بنا ب دلایلی نمیتونم پا ...

تو که اصلا پا پیش نذار خودش بیاد جلو ولی اگه واقعا قسمت هم باشین هر طور شده با ازدواج می کنید امید داشته باش

تو که اصلا پا پیش نذار خودش بیاد جلو ولی اگه واقعا قسمت هم باشین هر طور شده با ازدواج می کنید امید د ...

انشاالله ک قسمت همدیگه باشیم❤️🥺