ashakurd مدیر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 عنوان دلتنگی | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 48 پست تــڪ درخـت ارزوهایم سـوخت. ..بگـذار جنگـل بسـوزد 1402/03/04 | 22:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 میتونی عزیزم وحشتناک سخته ولی شدنیه نباید وا بدی یاد هر خاطره و لبخندش یه دفعه ادمو از پا مین ... خیلی دردناکهالان حتی جرعت ندارم عکساشو ببینم یا حتی پاک کنمچشم حتما اینکارو میکنم🙏❤️ با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
1unknown1 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 568 خیلی دردناکه الان حتی جرعت ندارم عکساشو ببینم یا حتی پاک کنم چشم حتما اینکارو میکنم🙏❤️ خودتو آزار نده اصلا لازم نیست عکساشو پاک کنی هروقت دلتنگ شدی برو عکساشو ببین ازش فرار نکن ولی منتظرشم نباش و واسه پیام دادن وسوسه نشو قوی باش قوی بودن بی احساس بودن نیست متکی نبودنه
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 خودتو آزار نده اصلا لازم نیست عکساشو پاک کنی هروقت دلتنگ شدی برو عکساشو ببین ازش فرار ... 🥺🥺🥺🥺انشاالله ک خدا کمکم کنه با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂