ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 عنوان دلتنگی 202 بازدید | 48 پست تــڪ درخـت ارزوهایم سـوخت. ..بگـذار جنگـل بسـوزد 1402/03/04 | 22:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 درد بدیه دلتنگی😭ای کاش از سنگ بودم با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 حس بدیه😣😖 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فالاو عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 429 درد بدیه دلتنگی😭 ای کاش از سنگ بودم دلم می سوزه برای خودم که انقدر وابسته م که ۵ دقیقه نبینمش خون گریه میکنم آره دل تنگی عذابه
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 دلم می سوزه برای خودم که انقدر وابسته م که ۵ دقیقه نبینمش خون گریه میکنم آره دل تنگی عذابه&nbs ... ۱۱روزه ازش بیخبرمدارم عذاب میکشممتاسفانه مسخرمم میکنن🥲تادرگیرش نشن نمیفهمن با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
فالاو عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 429 ۱۱روزه ازش بیخبرم دارم عذاب میکشم متاسفانه مسخرمم میکنن🥲 تادرگیرش نشن نمیفهمن می فهمت منم مسخره میکنن حتی خودش اما هیچکس از دلمون خبر نداره و درکمون جز کسایی که مثل خودمون هستن
golroz67 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 690 دلتنگم مانند ماه.. ک بدون نیمه اش هر لحظه لاغر تر میشود... مردن فقط وقتی قشنگه، که تو بخندی من برای خنده هات بمیرم... 💜💜💜💜
فالاو عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 429 من عاشق پسر نشدم عاشق یکی شدم که جای مامانمه و میخوام که جای مامانم رو پر کنه تو سنی که خیلی حساس بودم اون محبت کرد و جمعمم کرد
فالاو عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 429 دلتنگم مانند ماه.. ک بدون نیمه اش هر لحظه لاغر تر میشود... خیلی قشنگه
1unknown1 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 568 من عاشق پسر نشدم عاشق یکی شدم که جای مامانمه و میخوام که جای مامانم رو پر کنه تو سنی که خیلی حساس بو ... الان کجاست
golroz67 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 690 خیلی قشنگه حرف دل ♥♥فداتون مردن فقط وقتی قشنگه، که تو بخندی من برای خنده هات بمیرم... 💜💜💜💜
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 می فهمت منم مسخره میکنن حتی خودش اما هیچکس از دلمون خبر نداره و درکمون جز کسایی که مثل خودمون هستن&n ... خیلی حس بدیهچقدر از خدا خواستم مهرشو بیرون کنه از دلم اما نکردهرروز بیشتر دلتنگش میشم🥺 با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
golroz67 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 690 ۱۱روزه ازش بیخبرم دارم عذاب میکشم متاسفانه مسخرمم میکنن🥲 تادرگیرش نشن نمیفهمن یادمه بهت گفتم لیاقتتو نداشته مردن فقط وقتی قشنگه، که تو بخندی من برای خنده هات بمیرم... 💜💜💜💜
قاصدکمm عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2881 یادمه بهت گفتم لیاقتتو نداشته حتی اگ نداشته باشه من نمیتونم ازش بگذرم😢❤️ با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂