2777
2789
عنوان

خودکشی با تیغ

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 64 پست
گلم آرامشتو حفط کن بخودت زیاد فشارنیار.من صبحا میرم پیاده روی الان ساعتشه برو یکم پیاده روی خیلی خوب ...

عزیزم ایقد خستم دیشب سرکار هست ساعت وایسادم امروزم ساعت چهار باید برم توان پیاده روی نمونده برام

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

وای چشون شده چرا خودکشی تو سن کم زیاد شده چندروز پیش همسایمون در حیاط رو باز کرد بره خونه دید پسر 17سالش تو حیاط خودشو دار زده خیلی صحنه ی بدیه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دوست منم انگار خیلی تیغ میکشه دستاش۱۵سالشه،البته اون تو محیط عصبی بزرگ شده،از اول پدربزرگ مادربزرگ پیر و مریضشو نگهداری کردن تا اونا فوت شدن بعدم پدرش مشروب خور و بی محبته،این دختر طفلی پانیک شدید داره،مامانش میترسه تنهاش بزاره ک یه وقت بلا سر خودش نیاره،دکتر بردن قرص میخوره،چقد تربیت بچه سخته گاهی میگم کاش بشه اصن بچتو نفرستی تو اجتماع😑😑😑

والا من الان که خوندم اینو اینجا استرس گرفتم 😐 

خیلی وحشتناک بود من ایقد ترسیدم نتونستم برم جلو دستشو بگیرم خونریزیش قطع شه اصلا نتونستم ابجیم رفت

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
عزیزم ایقد خستم دیشب سرکار هست ساعت وایسادم امروزم ساعت چهار باید برم توان پیاده روی نمونده برام

باید قوی باشی که بتونی کمک خواهرت کنی میتونی بری پارک یکم هوات عوض بشه.

خودکشی برای چی بود اگه خودکشی میکنن چرا بقیه بیدار میکنن. ادم سر از کار این جوونا درنمیاره فقط زحمت ...

این چه حرفیه اخه ببین طرف چقد فشار روحی روش بوده ک اینکارو کرده ولی شاید اخرش پشیمون شده باز امیدوار شده به زندگی 

دختر دوست منم انگار خیلی تیغ میکشه دستاش۱۵سالشه،البته اون تو محیط عصبی بزرگ شده،از اول پدربزرگ مادرب ...

امیدوارم اون خانم حالش بهتر شه خانواده اش جو سالمتری داشتع باشه 

اما خانواده من عادی ان با گاهی دعواهای عادی بابا مامان من ایقد خوب و ازاد گذاشتن ک نگو مشروب و اینا اصلا ما بیارن جلو مون هم برنمیدایم نمیدونم اینا چیه سابقه هیچ مشگل خاصیم نداشت 

و من واقعا نمیدونم دلیلش چی بود هرچی بود ب حرفای یه ادم ک بهش زده و سنگین بوده ربط داره بالاتر گفتم 

این چه حرفیه اخه ببین طرف چقد فشار روحی روش بوده ک اینکارو کرده ولی شاید اخرش پشیمون شده باز امیدوار ...

ترسیده بود باورش نمیشد خودش اینکار کرده

انقد ک فشار رو جووناست فقط میگک خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

هعی چی بگم

دختر دوست منم انگار خیلی تیغ میکشه دستاش۱۵سالشه،البته اون تو محیط عصبی بزرگ شده،از اول پدربزرگ مادرب ...

کاش بشه همچین خانواده های مسخره ای بچه نیارن اصلا وقتی نمیتونن درست بزرگش کنن غلط میکنن بچه بیارن

باید قوی باشی که بتونی کمک خواهرت کنی میتونی بری پارک یکم هوات عوض بشه.

هوا خیلی گرمه نمیشه رفت حالا ک اینجا حرف زدم بهترم کمی بخابم انشالله ک عملش خوب میشع