خواهرم ساعت سه شب رفت تو حموم با تیغ سه بار کشید رو رگش رگشو زده ناله وار مامانمو صدا زد همه بیدار شدیم ایقد ازش خون رفته بود ک لباساش زیر خون همش لخته خون زنگ اورژانس زدیم اومد یه شال گذاشت روش مامانم فشار میداد شال پر خون تا الان بیمارستان بودم گقتن ساعت هشت دکتر بیاد عملش کنن برگشتم دیروز عصر خوابیدم ساعت چهار تا دوازده شب سرکار سه تا الانم بیمارستان بودم الان از فکر اون خوابم نمیبره😭😭😭
فقط شونزده سالشه ایقدم لاغره
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه ترسوندن خانواده ها درست نیست . طرف خودکشی میکنه که خانوادشو بترسونه یا به خواسته ش برسه اگه شانس بیاره به موقع به بیمارستان میرسونشش اگه شانس نداشته باشه تموم میکنه حسرت و داغ و غم میزاره به دل اطرفیان