2777
2789
عنوان

خودکشی با تیغ

2029 بازدید | 64 پست

خواهرم ساعت سه شب رفت تو حموم با تیغ سه بار کشید رو رگش رگشو زده ناله وار مامانمو صدا زد همه بیدار شدیم ایقد ازش خون رفته بود ک لباساش زیر خون همش لخته خون زنگ اورژانس زدیم اومد یه شال گذاشت روش مامانم فشار میداد شال پر خون تا الان بیمارستان بودم گقتن ساعت هشت دکتر بیاد عملش کنن برگشتم دیروز عصر خوابیدم ساعت چهار تا دوازده شب سرکار سه تا الانم بیمارستان بودم الان از فکر اون خوابم نمیبره😭😭😭

فقط شونزده سالشه ایقدم لاغره

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت چیه وای

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

فشار روحی روش بوده نه‍؟

منم هزاران بار به خاطر بیماری اعصاب و روانی که داشتم از این بلاها سرم آوردم تا پخته شدم بستری عمل .... نترس

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
دارچین

ایشون یه بچه ۱۵سالست که به اکثر خانما گفته شوهرتو بکش خفش کن طلاق بگیر برو خونه ی بابات شوهرتو پرتش کن بیرون بزنش مهریتو بزار اجرا.ودرآخر دارچینو حلال مشگلات میدونه

کاربری دست دو نفره

خب چرا 

علتش چیه واییی چه جرعتی ۱۶ ساله اخه؟🥲💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

ببرین روانپزشک

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
ایشون یه بچه ۱۵سالست که به اکثر خانما گفته شوهرتو بکش خفش کن طلاق بگیر برو خونه ی بابات شوهرتو پرتش ...

ولش کن بزار واسه خودش خوش باشه😂😂😂😂😂😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ایشون یه بچه ۱۵سالست که به اکثر خانما گفته شوهرتو بکش خفش کن طلاق بگیر برو خونه ی بابات شوهرتو پرتش ...

ممنونم از حمایتت.والا به من دیگه تو پیدن گفتم چشم دیگه اطلاع رسانی نمیکنم

امان ازین بچه ها.دختر منم یبار اینکارو کرده.البته رو رگش نه رو ساعدش.میگفت نیخواستم ببینم چه اتفاقی میفته و بعدم شاکی بود چرا ناراحتی مامان.همه انجام میدن.تو کلاس ما همه کردن😐

خودکشی برای چی بود اگه خودکشی میکنن چرا بقیه بیدار میکنن. ادم سر از کار این جوونا درنمیاره فقط زحمت ...

خیلی اروم صدا زده مامانم قبلش بیدار بود لباس از لباسشویی در اورد اتاقش پیش حموم پاشد بره اب بخوره شنیده 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟