2777
2789
عنوان

خودکشی با تیغ

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 64 پست
فشار روحی روش بوده نه‍؟ منم هزاران بار به خاطر بیماری اعصاب و روانی که داشتم از این بلاها سرم آوردم ...

چرا اینکارو کردی؟ من خودم یبار یکم قرص خوردم فقط چون خیلی ناراحت بودم حالم بد شد بعد اون هیچ وقت ازینکارا نکردم یعنی هرجور فک میکنم تیغ خیلی وحشتناکه دام تیر میکشه فکرش میکنم تو بیمارستان میگفت نمیتونم بخابم چشمم میبندم خون میاد جلو چشم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله متاسفانه هی تشویقش کرد اونم رفت امد گفت انجامش دادم گفت آفرین خوب کاری کردی تو قوی تو زرنگی

درمورد چی میگید نمیفمم؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
زری

نکنه منو میگی؟😳

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینو اون خانوم بیاد گوش بده که من واسه خودکشی دخترا گفتم ک زیاد شده

اکثرا خودکشی نیس بیشتر نمیدونم تجدبه چیز جدیده یا کم نیوردن از بقیه و احساس خودشاخ پنداری.اره متاسفانه زیاد شده .حالا بین پسرا رو من در جریان نیستم.چون مسر ندارم باشون هم در ارتباط نیستم

یکی دیگ هم کامنت گذاشته همینجا ک چقدر زیاد شده تو مدرسه دخترونه. کلا بنظرم هرچقدر جلوتر میریم تربیت ...

خاهر من خیلی ازاده اما کلا با کسی خیلی رفت و امد نمیکنه درسش عالیه کلا تو خونه است کارای مدرسشو میکنه دوست پسر ندارع دختر خیلی خوبیه 

ما برای این تعجب کردیم ک چرا اخه چرا

عزیزم یه بچه ۱۵ساله هی نظرات بیخود میده به خانما اونو گفتم.

اهان ولش برام مهم نیست من فقط از فکر الان خوابم نمیرع

اکثرا خودکشی نیس بیشتر نمیدونم تجدبه چیز جدیده یا کم نیوردن از بقیه و احساس خودشاخ پنداری.اره متاسفا ...

پسرا دهه های پیش بیشتر بود الان این چیزا براشون دارای ارزش نیست بیشتر تو راهای کسب درامدند.

اره دیگ متاسفانه تو‌مدارس دخترونه برای کم نیوردن این کار زیاد میشه

پسرا دهه های پیش بیشتر بود الان این چیزا براشون دارای ارزش نیست بیشتر تو راهای کسب درامدند. اره دیگ ...

دختر احساساتی تره