2777
2789
عنوان

خودکشی با تیغ

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 64 پست
دختر داشتن خیلی سخته اونم تو این دوره زمونه

اها بعد پسر خیلی راحته و خیلیم خوبه لابد؟

دختر ستیز😐🥲😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم. پسر هم سخته.اما دختر بخاطر روحیات حساسی که داره خیلی از ناملایمتی ها رو تاب نمیاره

اره بخدا خیلی درک میکنم حرفتو 

کاش هیچ دختری به اون مرحله نرسه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ولش کن بزار واسه خودش خوش باشه😂😂😂😂😂😂

متاسفانه خیلیا تحت تاثیر ایشون قرار میگیرن.خانمه بخاطر حرفای ایشون همسرشو از خونه پرت کرد نصف شبی بیرون خانمه باردار بود به بوی شوهرش ویارداشت ایشونم هی تشویقش کرد اونم گوش کرد به حرفش

خب چرا  علتش چیه واییی چه جرعتی ۱۶ ساله اخه؟🥲💔

دقیقا خیلی جرعت داره 

نمیدونم هرچیپرسیدم جواب نداد فقط گفت یه اتفاق افتاده با یکی حرف زدم ساعت یک و دو یکی کع اشنا بود بعد رفته خودکشی کنه😭😭 دوست پسرم نداره مطمینم ک بگم بخاطره اونه 

فقط من بفهمم این اشنا کیه جر و واجرش میکنم انچنان بلایی سرش بیارم جرعت نکنه اسم خاهرم بیاره

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
متاسفانه خیلیا تحت تاثیر ایشون قرار میگیرن.خانمه بخاطر حرفای ایشون همسرشو از خونه پرت کرد نصف شبی بی ...

واقعااا

😦😦😦😦؟

نی نی سایت چقدر ترسناک شده جدیدا😐💔

اره بخدا خیلی درک میکنم حرفتو  کاش هیچ دختری به اون مرحله نرسه

یکی دیگ هم کامنت گذاشته همینجا ک چقدر زیاد شده تو مدرسه دخترونه.

کلا بنظرم هرچقدر جلوتر میریم تربیت دختر تو ایران خیلی سخت میشه.

تربیت دختر چون احساسیه یه شرایط استیبل میخواد.