خواهرم ساعت سه شب رفت تو حموم با تیغ سه بار کشید رو رگش رگشو زده ناله وار مامانمو صدا زد همه بیدار شدیم ایقد ازش خون رفته بود ک لباساش زیر خون همش لخته خون زنگ اورژانس زدیم اومد یه شال گذاشت روش مامانم فشار میداد شال پر خون تا الان بیمارستان بودم گقتن ساعت هشت دکتر بیاد عملش کنن برگشتم دیروز عصر خوابیدم ساعت چهار تا دوازده شب سرکار سه تا الانم بیمارستان بودم الان از فکر اون خوابم نمیبره😭😭😭
فقط شونزده سالشه ایقدم لاغره
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
متاسفانه خیلیا تحت تاثیر ایشون قرار میگیرن.خانمه بخاطر حرفای ایشون همسرشو از خونه پرت کرد نصف شبی بیرون خانمه باردار بود به بوی شوهرش ویارداشت ایشونم هی تشویقش کرد اونم گوش کرد به حرفش
نمیدونم هرچیپرسیدم جواب نداد فقط گفت یه اتفاق افتاده با یکی حرف زدم ساعت یک و دو یکی کع اشنا بود بعد رفته خودکشی کنه😭😭 دوست پسرم نداره مطمینم ک بگم بخاطره اونه
فقط من بفهمم این اشنا کیه جر و واجرش میکنم انچنان بلایی سرش بیارم جرعت نکنه اسم خاهرم بیاره
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟