2777
2789
عنوان

رنگ کردن لباس

168 بازدید | 16 پست

یه کت دارم نمیدونم جنسش چیه رنگش طوسیه میخام سرمه ایش کنم. چجوری بفهمم میشه یا نه؟ اخه بعضی پارچه ها قابل رنگ کردن نیستن؟میخام بدم خشکشویی ولی میخام اگه جنسش قابل رنگ کردن نیست نرم دیگه خشکشویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده اصلا خوب نمیشه من یه پالتوسفید دادم خشکشویی برام مشکی کنه یکی دو سال پیش خیلی بد شد ۵۰۰ تومن گرفت تهشم مجبور شدم پالتو رو بندازم بره .

به قرمزی میزد خوب مشکی نبود بعد بوی رنگ گرفته بود خیلی بد بود حالا گفته بود از بهترین رنگ استفاده کردم خارجی بود فلان

چیه جنسش؟اینم بدون که مقاومت پارچه بعد از رنگ کردن تو خشک شویی ممکنه خیلی بیاد پایین . حتما جای خوب ...

جنسشو نمیدونم جنس فاستونی شاید یا مازراتی یا گواردین اینا😂

نمیدونی چه جنس پارچه هایی قابل رنگ کردن هست یا نه؟

عزیزم ارزش نداره منم یک مانتو شلوار اداری داشتم مشکی نو بود ولی بور شده بود خودم رنگ زدم ولی اونا چروک افتادن و چروکا هنوز ک باز نشده نپوشیدن دیگ

نمیخام خودم رنگ بزنم. میدم خشکشویی

بازم ب نظرم بی کیفیت درمیاد ، من یک آدرس دارم تو اینستا ولی من حضوری ازش میخرم مثلاً کت کتان رو میده ۴۰۰

اگر مشهدی پوشاککده شعبه الهیه برو خیلی خوب ولی اینستا هم فروش دازن

جنسشو نمیدونم جنس فاستونی شاید یا مازراتی یا گواردین اینا😂

ممکنه بور بشه یا خراب بشه چون اینا همه پلی استر دارن

اگه لایه چسب یا هرچیز فرم دهنده دیگه ای هم داشته باشه که کلا حالت و فرم کتت احتمالا به هم میخوره. باز میخوای از خودشون بپرس. ولی پلی استر داشته باشه هم رنگش هم شکلش خراب میشه و نمی ارزه.

یه کت ارزون بخر به جای رنگ کردن ِ این