2777
2789
عنوان

تب کرده خیلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست
نه قطره معمولا بهتره...

برا پسرم وارد یسالش شد قطره نداد دکتر شربت جایگزین کرد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قطره معمولا بهتره...

قطره فک کنم براکوچکتره اخه خودم سه ساله دارم دیگه خیلی وقته دکترقطره نداده فقط شربت

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

استامینوفن شربتش باید نصف وزنش باشه

۱ سیسی خیلی کمه

هر ۶ ساعت شربت استامینوفن نصف وزنش بده 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

برا قطره ۲برابر وزنش میدن شربت را۵ccبده

به شوهرت بگو شربت پلاژین با یک کواموکسی کلاو هم بخره بهش بده اگه برانتی بیوتیک میخاهی دکتر بنویسه اما پلاژین ضررنداره سریع خوب میکنه یک قدم جلومیفتی 

نه قطره معمولا بهتره...

شربت باید بده گلم

بچه من ۱۶ ماهشه ده روز پیش بردم دکتر گفت دیگه قطره تاثیری نداره باید شربت بدی

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

دستمال رو آغشته ب گلاب کن بذار رو پیشونی و دست و پاش. بهش آب هم میدی چند قطره گلاب بریز توش این کلاب هم صد باکتری و ویروسه هم صد تب .خیلی عالیه .اگه گلاب دو آتیشه یا گلاب اصل باشه که چ بهتر اگه نداری همون گلاب معمولی هم خوبه .تو رختخوابش هم چند تا خیار بذار حرارت بدنشو می‌کشه ب خودش. سرکه طبیعی هم خوبه با آب رقیق من دستمال آغشته کن یا سیب زمینی حلقه کن بذار تو سرکه طبیعی بذار رو پیشونیش

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نمیزاره اصلا دستمال خیس بزارم فقط بیحال ی گوشه افتاده 

خونه رو خنک کن اگه تراس یا حیاط داری ببراونجا هوای تازه بهش بخوره 

کاش از اول شیاف میزاشتی من هیچوقت از استا تاثیر ندیدم واسه تب بالا

ی سی سی برا بچه کمه بجای استامینوفن شربت پروفن بهش بده و شیاف هم نزار میگن باعث اززکار افتادن کبد ...

عزیزم برای تب بالا بهترین کارشیافه مگه چندتامیخادبذاره که کبدروازکاربندازه خدانکرده بچه تشنج کنه ضررش که بیشتره 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

قطره فک کنم براکوچکتره اخه خودم سه ساله دارم دیگه خیلی وقته دکترقطره نداده فقط شربت

قطره دوزش دقیقتره و تو حجم کمتر میدی.... شربت رقیق تره..ممکنه بچه قورت نده همه رو..مثلا معادل 1.5 سی سی قره میشه 5 سی سی که خیلی بیشتره..نهایتا از نظر عملکرد هیچ فرقی داخل بدن ندارن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزم برای تب بالا بهترین کارشیافه مگه چندتامیخادبذاره که کبدروازکاربندازه خدانکرده بچه تشنج کنه ضرر ...

ن عزیز شیاف خوب نیست

برا تب فقط شربت پروفن اونم نصف وزن.

تجربه ی ده ساله و ویزیت بهترین دکترا اینو بهم ثابت کرده

شیاف رو الان بزاره جواب بگیره مطمئن باش باز تبش بالا میره دوباره میزاره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁