2777
2789
عنوان

تب کرده خیلی بچم

508 بازدید | 70 پست

تبشو گرفتم۳۹.۲ بود ۱ سی سی استامینوفن دادم ۲.۵ دیفن هیدرامین چیکار کنم دیگه یهو دیدم تب داره و هی میگه گلوم درد میکنه اصن هیچیش نبود الانم بیشتر از نیم ساعت گذشته ولی تبش پایین نیومده ۳ سالشه

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

شیاف بردار

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سی سی استامینوفن چیه؟نصف وزنش شربت بده به نظرم الان شیاف۱۲۵بذار

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

گلم استامینوفن را که نباید بر اساس سی سی بدی ...وزنش هرچقدر هست باید دو برابر وزن بچت استامینوفن بدی ...و تا یک ساعت صبر کن اگر پایین نیومد بروفن بهش بده سریع میاد پایین 

من به دختر یک سالم ۳ سی سی بروفن دادم 

شما که بچت بزرگتره فکر کنم باید بیشتر بدی

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
یه سی سی استامینوفن چیه؟نصف وزنش شربت بده به نظرم الان شیاف۱۲۵بذار

شیاف ندارم میگم همسرم الان بره بخره وزنش کمه ۱۱ کیلوعه نصفش میشه ۵.۵ بدم بهش؟

نمیزاره اصلا دستمال خیس بزارم فقط بیحال ی گوشه افتاده 

ببرش حمام..نه اینکه بشوریش یه لگن پر اب کن بشینه توش با اب ولرم.....یکم تبش پایین میاد ...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
گلم استامینوفن را که نباید بر اساس سی سی بدی ...وزنش هرچقدر هست باید دو برابر وزن بچت استامینوفن بدی ...

خو من همینو حساب کردم شد ۲۲ قطره ک تقریبا میشه ی سیسی