2777
2789
عنوان

تب کرده خیلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست
نمیزاره اصلا دستمال خیس بزارم فقط بیحال ی گوشه افتاده 

خب گولش بزن یابه زوربه هرحال سلامتیشه خودش که نمیدونه ،بهش شیاف بزن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو من همینو حساب کردم شد ۲۲ قطره ک تقریبا میشه ی سیسی

عزیزم سه ساله بزرگه بایدشربت بدی نه قطره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

شیاف ندارم میگم همسرم الان بره بخره وزنش کمه ۱۱ کیلوعه نصفش میشه ۵.۵ بدم بهش؟

باید حداقل 1.5 میدادی..الان تا 4 ساعت نشده دیگه نده..نه شیاف نه قطره.... فقط پاشویه کن.... شربت ایبوبروفن هم ممکنه خب باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

اگه ۱۱ کیلوعه ۳ سی سی بروفن بده سریع 

تبش بالاس وقت استامینوفن نیست ، بروفن بده گلم 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

همییییییشه شیاف توخونه داشته باش .آره عزیزم ۵/۵.سریع تبشوبیارپایین ،بروبه بچه برس

نمیزاره اصلا دستمال خیس بزارم فقط بیحال ی گوشه افتاده 

ی سی سی برا بچه کمه

بجای استامینوفن شربت پروفن بهش بده

و شیاف هم نزار میگن باعث اززکار افتادن کبد میشه

من که اصلا شیاف نمیزارم برا بچه ها

۶ساعت ی بار شربت بده

قطع نشد دکتر ببر

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁