2777
2789
عنوان

تب کرده خیلی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست
عزیزم بعضی اشکال دارویی زودترجذب میشه وصدالبته زودترتاثیرمیذاره شیاف چون زودترجذب میشه دراولویته&nbs ...

اتفاقا روش های تهاجمی نمیتونن تو اولویت باشه..زیاد شیاف کردن به رکتوم اسیب میزنن... دوم پرزهای روده رو میتونن داغون کنن یا به علت برهم زدن اسیدیته طبیعی روده موجب عفونت مقعد یا راست روده بشن..اگر دما یا میزان یا نحوه انجامش خشن باشه مثلا بچه مقاوم کنه و به زور فرو کنن موجب زخم میشه ...

چرا چیزی که اینقدر عوارض داره تو اولویت هست؟؟؟ شیاف فقط برای زمان بی حالی و خواب که بچه نمیتونه دارو بخوره یا ممکنه استفراغ کنه مناسب تره 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
مطب نمیخاد اگه بچه داشته باشی عادی اینها   گفتم ۵ccاستامینوفن بده  شربت پلاژین کیدز ...

خدا به داد بچه هات برسه 

احتمالا تا الان مقاوم شده بدنشون به انواع آنتی بیوتیک ها 

هر دارویی رو به غیر از داروهای otc دکتر تجویز میکنه شاید یه بیماری ویروسیه و اصلا نیازی به آنتی بیوتیک و سرماخوردگی نداره 

شاید تب رزوئلا باشه 

شاید آبله مرغان باشه 

آخه چطور به این راحتی برای بچه که این همه حساسه بدنش دارو تجویز میکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا روش های تهاجمی نمیتونن تو اولویت باشه..زیاد شیاف کردن به رکتوم اسیب میزنن... دوم پرزهای روده ...

کاملا موافقم 

بچه من در زمان بدحالی و بی حالی و حتی خواب هم نمیزاره شیاف استفاده کنیم براش 

یک روش تهاجمی که آثار سو روانیش خیلیی بیشتره تا تاثیر مثبتش

اتفاقا روش های تهاجمی نمیتونن تو اولویت باشه..زیاد شیاف کردن به رکتوم اسیب میزنن... دوم پرزهای روده ...

عزیزم هردوره بیماری همون اولین بارکه بچه تبش بالاست می‌خاییم زودتب روبیاریم پایین مجبوریم استفاده کنیم وگرنه راه به راه که جانمیزنیم ،معمولا تب بالاباشه بچه بی حاله دارو رواستفراغ میکنه یابرای پاشویه همکاری نمیکنه مثل بچه استارتر،نظرشما محترمه عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

عزیزم هردوره بیماری همون اولین بارکه بچه تبش بالاست می‌خاییم زودتب روبیاریم پایین مجبوریم استفاده کن ...

قطعا باید تب بیاد پایین...ولی یه چیزی در پزشکی هست به اسم اندیکاسیون ... یعنی اولویت.... اول اولیت بدون دارو با پاشویه و کمکردن لباس بچه هست..دوم داروهای خوراکی بدون نسخه مثل استامینوفن و ایبوبروفن ..که اگر نتونست بخوره یا تب بالای 40 درجه که زودتر بخواد اثر کنه از شیاف استفاده میشه...اگر حواب نداد ضد التهاب مثل دیکلوفناک ... که 90 درصد اگر ویروسی و سرماخوردگی باشه میاد پایین..در 24 ساعت اگر با این روشها کم پایین بیاد و دوباره تب کنه یعنی عفونیه که باید دکتر معاینه کنه و نوع التهاب یا عفونت رو تشخیص بده که انتی بیوتیک میدن..اگر پایین نیاد یا خوب نشه بستری میکنن ازمایش میدن که مطمئن باشن عفونت خونی نیست...و الی آخر!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
من چون درسش رو خوندم و خودمم بچه سه ساله دارم میگم!! اصلا برای بدن شکل دارو مهم نیست! مهم اینه که چق ...

بعله

چی بگم منم دکتر بردم شربت داد برا بچه ۱۶ماهه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍