2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2686415 بازدید | 52066 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان عزیز امیدوارم هیچ پدر و مادر دیگه ای به جمع این تاپیک اضافه نشن.لطفا راهنماییم کنید.پسر من دیروز سومین جلسه کاردرمانیش بود ولی چند باری رفت و مربیشو بغل کرد.پسر بچه دیگه که بعد از ما وارد اونجا شد رو رفت و بغل کرد اون بچه هم هی میترسید و عقب میرفت.تو خیابونم که راه میریم اکثر بچه ها رو میره و بغل میکنه.واقعا اذیتم با این رفتارش یعنی در این حد درک نداره که اونا غریبن.چیکار کنم درکش بهتر بشه؟

سلام دوستان عزیز امیدوارم هیچ پدر و مادر دیگه ای به جمع این تاپیک اضافه نشن.لطفا راهنماییم کنید.پسر ...

انشاالله

عزیزم مشکل بچتون چیه و چند سالشه؟ من نزدیک ۳ماه بچم صبح تا شب جلوی تلویزیون بود الان ک قطع کردم تلویزیون دیدنشو خیلی پرخاشگر شده قطره هاشو ب زور میخوره نق میزنه بنظرتون بخاطر قطع یه دفه ی تلویزیونه یا داره علائم اتیسم رو نشون میده؟اینم بگم ارتباط چشمیش خیلی بیشتر از قبل شده

امشب شب لیله الرغائب، شب آرزوهاست

الهی همه بچه های این تاپیک تا لیله الرغائب بعدی سالم و سلامت شن و خدا به همشون شفای عاجل عنایت کنه 🤲 ان شاء الله ❤️ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
سلام دوستان عزیز امیدوارم هیچ پدر و مادر دیگه ای به جمع این تاپیک اضافه نشن.لطفا راهنماییم کنید.پسر ...

منم دخترم با همه غریبه ها همینطوره، زود باهاشون دوست میشه و میره سمتشون

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

همیشه آرزوی داشتن دختر را داشتم یادمه تو شب لیله الرغائب دعا کردم خدا بهم دختر داد از خدا ممنونم که دعام را مستجاب کرد ویه دختر مهربون بهم داد امشب برا همه بچه ها دعا میکنم واز خدا میخوام هیچ بچه ای بیمار نباشه وگره از کلام فرزندان ما هم باز بشه وبتونن حرف بزنن الهی آمین

ممنون عزیزم که همیشه جواب میدین.هیچکاری واسه این رفتارش نکردین؟الانم هنوز همونطوره؟؟

خواهش میکنم 🌹 بله همچنان همینطوره، نه متأسفانه باید از رفتار رمانش کمک بگیرم

اگه راه حل دادن به شمام اطلاع میدم

همیشه آرزوی داشتن دختر را داشتم یادمه تو شب لیله الرغائب دعا کردم خدا بهم دختر داد از خدا ممنونم که ...

ان شاء الله ❤️ ان شاء الله ❤️ 

خواهش میکنم 🌹 بله همچنان همینطوره، نه متأسفانه باید از رفتار رمانش کمک بگیرم اگه راه حل دادن به شم ...

ممنونم منم باید از کاردرمانش راجع به این موصوع بپرسم.اون روز چند بار رفت ایشونو بغل کرد ایشونم اصلا توجهی به این رفتارش نداشتن.