2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2686452 بازدید | 52066 پست

کاش یه دورهمی باشه برا مادرانی که فرزندشون این مشکل رو داره.

که آیا ازدواجشان فامیلی بوده؟

اگر فرزند دیگری دارن آیا اونم درگیر هست؟یا سالمه 

خودشون فک میکنن چرا فرزندشون درگیر اختلال اتیسم شده و سوالاتی از این دست.

و راه های کمک به درمان 

مثلا چه نشانه هایی داره.پسر منم فقط راه میره.میبرمش پارک‌ فقط راهش میگیره و میره

قبلا هرچی صداش میکردیم عکس العمل نداشت الان باباش صداش میکنه از ۵بار سه بار واکنش نشون میده ولی خیلی صداش میزنیم روزی ۵۰بار شاید

دوسه روزه از چیزی اذیتش کنه سرشو میچرخونه چپ و راست 

مدام میگه ماماماما مخصوصا وقتی چیزی اذیتش کنه

حالا از یه طرف این چند روز باهاش وقت میگذرونم دستمو میذارم رو صورتم دستشو میاره ک دستمو بزنه کنار صورتمو ببینه وقتی دید دوباره دستمو میذاره رو صورتم انگار خوشش میاد دالی هم خیلی دوس داره باهاش بازی میکنم غش میکنه از خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چه نشانه هایی داره.پسر منم فقط راه میره.میبرمش پارک‌ فقط راهش میگیره و میره

دختر من راه نمیره ۱۱ماهشه رو پاش وایمیسه مدت کوتاهی بیشتر دستامو میگیره ک من راش ببرم مانعی هم ببینه خودش پاشو بلند میکنه ک ب مانع نخوره

اسباب بازی میوه یا هرچیزی دست پسرم ببینه ازش میگیره واگه چیزی ازش بگیرم گریه میکنه 

راستی یادم رفت بگم از ۶ماهگی تا الانم ۳بار خندیده بی دلیل 

و اینکه نمیدونم ۱۱ماهه چطور با اسباب بازی بازی میکنن ولی دخترم چرخای ماشینو میچرخونه ولی خیلی درگیرش نمیشه بعد مدت کوتاهی بقیه اسباب بازیارو دستش میگیره و باهاشون ورمیره سرو تهشون میکنه خودکارو کاغذ دستش بدی با خودکار رو کاغذ میکشه البته موفق نمیشه چیزی بکشه اما حالتشو داره اینا باعث شده شک کنم بهش 

و بعضی اوقات ب جایی خیره میشه 

کاش یه دورهمی باشه برا مادرانی که فرزندشون این مشکل رو داره. که آیا ازدواجشان فامیلی بوده؟ اگر فرز ...

من ازدواج فامیلی نداشتم پسرمم سالمه انشاالله ک دخترمم سالم باشه و دچار وسواس فکری شده باشم 😧

ببخشید میشه بگید چه علائمی داشت

سلام عزیز من دختر من خیلی از علائم را که اینجا دوستان میگن داشت وداره مثل واکنش به اسم پایین نداشتن توجه نداشتن دستور پذیری درک وشناخت پایین کلام نداره اینم را بگم من بیشتر از ام آر میترسیدم تا اتیسم حد اقل اتیسم کنترل میشن اما ام آر 😭😭😭

اینکه گفتم ماشین بزاری جلوش چرخاشو میچرخونه و گاهی انگار میره توفکر و سه بارم از ۶ماهگی تا الان بی د ...

به نظر من که وسواس فکری دارید.منم خودم هی یه پسرم شک دارم و خیلی حالم بده.خوب پسر منم اوایل با چرخ ماشین بازی میکرد بعد جلوش ماشین رو حرکت دادم الان دیگه حرکت میده.