2777
2789
عنوان

کودکی با نشانه های اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2686992 بازدید | 52066 پست
سلام مامانای مهربون وصبور لطفا به من امید بدین دختر من 2 سال و5 ماهشه یه دختر خیلی آروم وخوشرو ومهرب ...

فقط چون حرف نمیزنه گفتناتیسمه؟عزیزم درکت میکنم دختر منم دقیقا دوسال وپنج ماهشه منم همین اشتباه روکردم و دخترم همش جلو تلویزیون بود. عذاب وجدان داره پیرم می‌کنه ناامید نشو منم دارم باهاش تمرین میکنم 

عزیزم تلویزیون هست.پسر منم همین طور بود.دوماهه تلوزیون کم کردم و هی دارم صداش میزنم بهتر شده ولی هنو ...

از وقتی تلویزیون رو ازش گرفتم حس میکنم همه ی علائم اتیسم رو داره نشون میده ولی واکنشش ب اسمش بهتر شده نسبت ب قبل

اما همش دوس داره سرشو بزاره رو زمین عاشق اینه فقط راه بره دستمو میگیره بلند میکنه ک یعنی راه ببرمش چون خودش فقط با دست گرفتن ب میز میتونه راه بره خیلی هم میگه مَمَ ممم یعنی پشت سر هم میگه

اگه علائم اتیسمو یه بچه داره چطور دکترا نمیتونن تشخیصش بدن ؟خیلی جاها خوندم میگن تشخیصش سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا راهنماییم کنین میخواستم این تاپیکو بزنم که دیدم هستش تجربه ای دارید که اگه بچتون این ظوری ...

مهد خیلی خوب بود برای دختر من

مهد کودک اولش خیلی منضبط بودن واذیت میشد

بعد از یک ماه بردمش مهد قرآنی که کلا بازی بود و مربی هاش خیلی مهربون بودن و قانون هاش هم سخت گیرانه نبود واقعا دخترم از این رو به اون رو شد

لعنت به کرونا که همه چیز رو ازمون گرفت

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
ممنون عزیزم.اخه میگن رسپیریدونو واسه اروم شدنشون میدن!عزیزم شما الان از پیشرفت دخترتون راضی هستین؟فک ...

خداروشکر پیشرفتش خوب بوده اما خوب هنوز نسبت به همسن هاش عقبه 

توکل بخدا، ان شاء الله که میرسه

از ما حرکت از خدا برکت

🤲🤲🤲❤️❤️❤️

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
فقط چون حرف نمیزنه گفتناتیسمه؟عزیزم درکت میکنم دختر منم دقیقا دوسال وپنج ماهشه منم همین اشتباه روکرد ...

سلام خوبین پس دختر منو شما هم سن هستن دختر من چند کلمه میگه البته وقتی مجبور شد مثل آسم داداشش را میگه ویا هر وقت باباش میره بیرون میدود پشت سرش ومیگه بابا فقط حرف نزدن نبود اشاره هم نمیکنه هر چی میخواد دست منو میگیره. چند بار که صداش بزنم یه بار بر میگرده ودرکش هم نسبت به هم سناش پایین تره اما بچه آرومی هست نقاشی میکشه یه گردی ودوتا چشم تقلید هم داره غریبگی داره وقتی دایی یا خاله هاش میان میره سمتشون زوق میکنه وقتی هم میرن میره بغلشون میکنه که اونم را ببرن دستو پذیریش هم در حد واسطه هست هرچی بهش بدن بگی ببره بده بابا یا داداش میبره

فقط چون حرف نمیزنه گفتناتیسمه؟عزیزم درکت میکنم دختر منم دقیقا دوسال وپنج ماهشه منم همین اشتباه روکرد ...

راستی من فکر کنم شما هم تو صفحات قبلی نوشته بودین از آقای خلیلی برنامه گرفته بودین وباهاش کار میکنین پیشرفت دختری چطوره کاردرمانی هم دارین آقای خلیلی به دختر شما چه تشخیصی گذاشت

سلام خوبین پس دختر منو شما هم سن هستن دختر من چند کلمه میگه البته وقتی مجبور شد مثل آسم داداشش را می ...

شرایطش مثل دختر منه،منم فکر میکنم درکش پایینتر از سنشه وبرگشت به اسمش هم صد نیست دقیقا باید چند بار صداش کنم  که برگرده 

راستی من فکر کنم شما هم تو صفحات قبلی نوشته بودین از آقای خلیلی برنامه گرفته بودین وباهاش کار میکنین ...

گفت علایم اتیسم رو داره و باید با بچه کار بشه چون سن پایینه ببینیم چی میشه،دیگه هم ارزیابی نداشتم باهاش

گفت علایم اتیسم رو داره و باید با بچه کار بشه چون سن پایینه ببینیم چی میشه،دیگه هم ارزیابی نداشتم با ...

کاردرمانی دارم فعلا فقط پیشرفتش زیاد نیست بخاطر اینکه همکاریش پایینه دخترم 

گفت علایم اتیسم رو داره و باید با بچه کار بشه چون سن پایینه ببینیم چی میشه،دیگه هم ارزیابی نداشتم با ...

برا دختر منم گفت اتیسم هست الان دو ماهه دارم ازش برنامه میگیرم هم گفتار هم کار درمانی خوب یاد میگیره اما هتگنوز حرف نمیزنه شما دارو هم بهش میدین کلام دخترتون چطوره

برا دختر منم گفت اتیسم هست الان دو ماهه دارم ازش برنامه میگیرم هم گفتار هم کار درمانی خوب یاد میگیره ...

دارو نمیدم مغز و اعصاب نرفتم ،کلامس در حد کلمه ست و چندتا جمله ی دوکلمه ای ،مثلا مامان بیاد یا آب بده که البته تلفش خیلی بیده و فقط خودم متوجه میشم

از وقتی تلویزیون رو ازش گرفتم حس میکنم همه ی علائم اتیسم رو داره نشون میده ولی واکنشش ب اسمش بهتر شد ...

مثلا چه نشانه هایی داره.پسر منم فقط راه میره.میبرمش پارک‌ فقط راهش میگیره و میره