2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راه رفتن شما‌رو نمیدونم‌چجوریه ، شل نباشین محکم باشید این خیلی مهمه قشنگ بشینید قوز‌نکنین ، اگه چای ...

ممنونم از شما. نکات ظریف و دقیق گفتید ایشالا اگه ب اونجا رسید همه رو رعایت میکنم حالا فردا صبح خواهرم میخواد ب مادرش زنگ بزنه.توکل بخدا.

درباره رسم‌و رسوم هم معمولا توافقی هست ، بهتره همین اول توافق کنید 

اول خواهرم خواست حضوری بره حرف بزنه ولی گفت تلفنی اول میپرسم شرایط تو اینه ببینم اصلا اون قصد ازدواج داره یا نه.نظرتون چیه؟

ممنونم از شما. نکات ظریف و دقیق گفتید ایشالا اگه ب اونجا رسید همه رو رعایت میکنم حالا فردا صبح خواهر ...

ان شالله هرچی خیر و صلاحه پیش  بیاد براتون 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اول خواهرم خواست حضوری بره حرف بزنه ولی گفت تلفنی اول میپرسم شرایط تو اینه ببینم اصلا اون قصد ازدواج ...

رسم‌و رسوم رو توی جلسه حضوری میپرسن 

ولی اول تماس میگیرین اگه با شرایط شما اوکی بودن اجازه میدن برین خونه شون ، خیلی وقتا همون تلفنی جواب میشن بعضیا 

نگران نباش شرایط شما خوبه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
رسم‌و رسوم رو توی جلسه حضوری میپرسن  ولی اول تماس میگیرین اگه با شرایط شما اوکی بودن اجازه مید ...

والا خونه ندارم هنوز.قد منم۱۶۵هست اون۱۷۰ از همین خیلی میترسم

والا خونه ندارم هنوز.قد منم۱۶۵هست اون۱۷۰ از همین خیلی میترسم

خونه که الان خریدنش سخت شده ، شما تنها نیستی 

از نظر قدی من نمیتونم نظر بدم بعضی ها مشکلی ندارن ،برای خودم مهمه

زیاد دیدم خانم ها از اقا بلندتر هستن ، معیارهای هر کسی فرق داره 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بنظرتون چی بگم بهش از شرایطم؟

هرچی هست راستشو بگین‌

مثلا برای مسکن چه برنامه ای دارین میخواهید رهن کنین یا ساختمون پدرتون زندگی‌کنین ، اصلا پول رهن یه خونه رو دارید توانایی اداره زندگی‌مستقل رو دارید 

برای مراسمات خرید و اینا چقدر توانایی دارید رسم هاتون چیا هست 

مثلا برای من مهمه اگه شرایط بشع بخوام شهر دیگه زندگی‌کنم طرفم میاد باهام یا ن ، از یکی پرسیدم رک برگشت گفت میخوام شهر بابام اینا نزدیکشون زندگی کنم ، درصورتی که مادرش گفته بود براش خونه شهر شما میگیریم ، اینطوری شد که خیلی دروغ عاشون درامد و منم کلی بهانه دیگه داشتم رد کردم 

باید هر سوالی میپرسن راستشو جواب بدین 

برنامه های زندگی‌ تون کوتاه مدت بلند مدت رو هم بگین ، مثلا قصد دارید چندسال دیگع مهاجرت کنید الان باید بگین ، ن که بذارید بعداز عقد بگین طرف تو عمل انجام شده قرار بدین 

بالاخره تو سنی هستین که میدونین از زندگی چی‌میخواهید برنامه هاتون چیخ دقیقا همونا رو بگین‌

درباره مشارکت توی زندگی مشترک هم صحبت کنین ، اینکه کار خونه وظیفه کیه یا همچین مواردی ، شاید طرف بع کار خونه علاقه نداشته باشه ، صرفا به خاطر اینکه شما فکر‌کنید وظیفه اونه ازش چشم‌پوشی نکنید 

درباره ریزترین جزئی ترین‌مسائل نظراتتون رو بهم بگین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

دربارع مسایل اعتقادی هم صحبت‌کنید ، این‌مسایل خیلی باعث اختلاف میشه 

من کلاسای روانشناس گوش کردم دقیقا خودمو‌شناختم‌میدونم چی میخوام‌،برای همین برام سخت نیس 

شما هم میتونی از یه روانشناس کمک‌بگیرین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
هرچی هست راستشو بگین‌ مثلا برای مسکن چه برنامه ای دارین میخواهید رهن کنین یا ساختمون پدرتون زندگی‌ک ...

سلام ممنونم ازتون. چقد دقیق توضیح دادید و البته استرسم بیشتر شد.منظورتون اینه از شهر خودتون برید مرکز استان یا برید تهران؟

دربارع مسایل اعتقادی هم صحبت‌کنید ، این‌مسایل خیلی باعث اختلاف میشه   من کلاسای روانشناس ...

خیلی مسایل هست انگار همسر غریب گرفتن آسونم نیستا. بنظرتون اگه جور شد دونفری بریم مشاور زشته؟

[QUOTE=292456565]سلام ممنونم ازتون. چقد دقیق توضیح دادید و البته استرسم بیشتر شد.منظورتون اینه از شهر خودتون برید مرک ...[/QUOTE

مرکز استان هستم ، کلا هر شهری 

استرس نداشته باشین هرچی‌قسمت باشه همون میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱