2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 108 پست
برا بار دوم زنگ زدیم ب مادرش.گفت آره عکسو دیدم اما فعلا رفتیم مسافرت چند روز دیگه برمیگردیم.انگار کس ...

خوب مادر دختر با پدر دختر مشورت میکنه‌، به دختر هم میگن ، اگه اجازه دادن میتونین برین ، بی دعوت که خوب نیست

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوب مادر دختر با پدر دختر مشورت میکنه‌، به دختر هم میگن ، اگه اجازه دادن میتونین برین ، بی دعوت که خ ...

والا گفته ک به دختر نمیگم.البته خواهرم تنها میخواد بره.خواستگاری رسمی نیس،تلفنی انگار توجیه نمیشه حضوری برن بهتره.آشنا هستن دورادور میشناسیم همو.میگم اگه حضوری بره نهایتا میگه تا مرداد صبر کن.نمیدونم پافشاری کنم یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا گفته ک به دختر نمیگم.البته خواهرم تنها میخواد بره.خواستگاری رسمی نیس،تلفنی انگار توجیه نمیشه حض ...

ولا نمیدونم‌اینجوری‌شو ندیدم 

برای ما تماس میگیرن شرایطشون میگن مثلا تحصیلات پسر ، شغل ، درامد ، چی داره و اینجور چیزا ، بعد پدر یا مادر خانواده که معمولا پدر هست به بقیه میگه مشورت میکنن حالا تحقیق هم میکنن اگه لازم باشه  ، اگه اوکی باشه دوباره تماس بگیرن اجازه میدیم بیان حضوری اشنا بشیم چون جلسه اول که یه راست خواستکاری نیست 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ولا نمیدونم‌اینجوری‌شو ندیدم  برای ما تماس میگیرن شرایطشون میگن مثلا تحصیلات پسر ، شغل ، درامد ...

خودمم نمیفهمم اینا چشونه؟دفعه بعد اگه قبول کرد خواهرمو تنها میفرستم