2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 108 پست
سلام.امروز خواهرم بالاخره زنگ زد مادرش،مشخصات منو گفت اون گفت قصد ازدواج نداره مگه کیس خوبی باشه الا ...

سلام ، ان شالله خیره 

حتما مبخواد بعداز ازمون به دخترش نشون بده 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام ، ان شالله خیره  حتما مبخواد بعداز ازمون به دخترش نشون بده

چرا مادرش میخواد منو ببینه؟گفت فعلا بش نمیگم اما حس میکنم میخواد عکسو نشونش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مادرش میخواد منو ببینه؟گفت فعلا بش نمیگم اما حس میکنم میخواد عکسو نشونش بده

خوب امیدوار باش 

حتما مامانش دیده شرایط شما خوبه ، یعنی به نظر اون خوب بوده ، برای همین میخواد با دخترش درمیون بذاره

اگه شرایط یع خواستگار خوب نباشه کلا مادر و پدر به دختر درمیون نمیذارن ، فورا رد میکنن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوب امیدوار باش  حتما مامانش دیده شرایط شما خوبه ، یعنی به نظر اون خوب بوده ، برای همین میخواد ...

انشالله.از دیروز ک بهشون زنگ زدیم انگار ی کوه رو از رو شونه هام برداشتن.راحت شدم اصلا انگار ترسم ریخته اما استرسم بیشتر شده

خوب امیدوار باش  حتما مامانش دیده شرایط شما خوبه ، یعنی به نظر اون خوب بوده ، برای همین میخواد ...

یادتونه قضیه رو گفتم براتون ک مادرش گفت عکس بده؟پریروز نشد عکس بفرستیم دیشب فرستادیم خواهرمم پیامک فرستاد براش ک روبیکا براتون پیغام گذاشتم.اما هنوز جواب نداده،خواهرم میگه یا ناراحته ک دیرفرستادیم یا نپسندیده یا باید خودمون پیگیر بشیم دوباره نظرتون چیه؟

ممنون  قبول‌کردن اومدین خبر بدین

خیلی استرس دارم.نمیدونم چیکار کنم.مادرش،گفت دخترم آزمون داره فعلا بش نمیگم.عکسمو نمیدونم خودش دید یا نشون دختره داد البته گوشیش دست خواهر کوچیکشه شاید نشون مادره نداده.خواهرم میگه چندروز صبر کنیم دوباره تماس بگیریم

الان دستم خورد رفت توی تاپیکهاتون 

چخبره ؟ چقدر تاپیک خواستکاری گذاشتین 

به نظرم اگه دیدن یه مدت هیچی نگین ، اخر مرداد که ازمون وکالت برگزار شد تماس بگیرید ، اگه باز بهانه اوردن دیگه پیگیر نشین چون اگه بخوان بار دوم که تماس بگیرین حداقل احازه میدن برای اشنایی برین خونه شون

موفق باشین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
الان دستم خورد رفت توی تاپیکهاتون  چخبره ؟ چقدر تاپیک خواستکاری گذاشتین  به نظرم اگه دید ...

آخه گفت اگه کیس خوب باشه ازدواج میکنه.میترسم تا مرداد یهو بیان براش هر چند مادرش،گفت فعلا داره درس میخونه

[QUOTE=293255592]آخه گفت اگه کیس خوب باشه ازدواج میکنه.میترسم تا مرداد یهو بیان براش هر چند مادرش،گفت فعلا داره درس م ...[/QUOTE

اگه دو‌نفر قسمت هم باشن بهم میرسن 

حتی اگه هزارتا خواستکار بیاد براش تو این دو ماه بازم چشمش کسی رو نمیگیره اگه قسمت شما باشه 

بعدشم شما حتی هنوز باهاش حرف نزدی اشنا نشدین ، شاید حرف بزنین برای هم مناسب نباشین ، اینقدر هول نباشین 

اول اشنا بشین بعد اکه برای هم مناسب بودین اینقد استرس داشته باشین که اگه بهش نرسم چی‌میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
[QUOTE=293255592]آخه گفت اگه کیس خوب باشه ازدواج میکنه.میترسم تا مرداد یهو بیان براش هر چند مادرش،گف ...

بله درسته.آخه دورادور میشناسمش پیج اینستاشو هم دارم برا همین ی حس نزدیکی بهش دارم ک البته اشتباهه

[QUOTE=293255592]آخه گفت اگه کیس خوب باشه ازدواج میکنه.میترسم تا مرداد یهو بیان براش هر چند مادرش،گف ...

برا بار دوم زنگ زدیم ب مادرش.گفت آره عکسو دیدم اما فعلا رفتیم مسافرت چند روز دیگه برمیگردیم.انگار کسی پیشش بود نمیتونست حرف بزنه. هیچی نگفت دیگه.بنظرتون دفعه بعدی حضوری بریم؟ینی خواهرم بره ک بفهمه قصدم جدیه؟میخوام یکم پافشاری کنم