2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 108 پست
۶۸ هستین ولی خیلی چشم و گوش بسته هستین ، شما ک وکیل هستین باید زرنگ تر باشین  عاشق شدین میخواه ...

بله۶۸هستم اما وکیل نیستم رشتم حقوق هست ولی توی قسمت برق ی شرکت دولتی کار میکنم.بله میشه گفت عاشق.هنوز تماس نگرفتم اگه تماس گرفتم حتما بهتون اطلاع میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری.بله من متاسفانه نمیدونم چی ب چیه اصلا چون هیچوقت تا۳۳سالگی تو فاز ازدواج نبودم یهویی پیش او ...

همینطوری ک نپرسیدین 

با خودتون اینقدر سختگیر هست خودش چیزی هست یا ن خخخخ 

معمولا این افکار رو دارن همه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بله۶۸هستم اما وکیل نیستم رشتم حقوق هست ولی توی قسمت برق ی شرکت دولتی کار میکنم.بله میشه گفت عاشق.هنو ...

ان شالله هر چی خیره همون پیش بیاد 

ولی حتی اگه عاشق شدین خوب تحقیق کنید زیاد صحبت کنید معاشرت کنید هم خانوادگی هم دونفری ، سفر خانوادگی برین 

عشق تنها برای زندگی کافی نیس 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
همینطوری ک نپرسیدین  با خودتون اینقدر سختگیر هست خودش چیزی هست یا ن خخخخ  معمولا این افک ...

نه همینطوری پرسیدم.اطلاعاتتون خوبه حس کردم جایی شاغلید یا رشتتون مشاوره ای چیزی هست

نه همینطوری پرسیدم.اطلاعاتتون خوبه حس کردم جایی شاغلید یا رشتتون مشاوره ای چیزی هست

نه برای خوندن کتاب های روانشناسی و شرکت توی دوره های خودشناسی و ازدواج هست 

ادم خودشو خوب بشناسه میتونه بهترین و مناسب ترین انتخاب رو داشته باشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ان شالله هر چی خیره همون پیش بیاد  ولی حتی اگه عاشق شدین خوب تحقیق کنید زیاد صحبت کنید م ...

انشالله. والا ما رسم نداریم متاسفانه قبل ازدواج سفر بریم.اینکه میگید عشق تنها کافی نیست ینی چی؟

انشالله. والا ما رسم نداریم متاسفانه قبل ازدواج سفر بریم.اینکه میگید عشق تنها کافی نیست ینی چی؟

دو خانواده باهم سفر برن مشکلی نداره که ، بعضی اخلاق ها توی‌سفر نشون میده 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

نه شدنی نیس مسافرت.آشنا هستیم اما ن اونقدر ک مسافرت بریم. همون دوران نامزدی باید تلاش کنم برا شناختو اینا

دختر خواهرم ک گفتم همکلاس خواهر کوچیکشه  اعصابمو خراب کرد یجورایی خودش معرفیش کرد نمیدونم حالا ک فهمیده قصدم جدیه میگه این قدش بلنده پرم نشون میده ینی قیافش از سنش بیشتر نشون میده چون یکم چاقه گفتم برام مهم نیس چرا باید الان ک میخایم بشون بگیم اینو بگی

دختر خواهرم ک گفتم همکلاس خواهر کوچیکشه  اعصابمو خراب کرد یجورایی خودش معرفیش کرد نمیدونم حالا ...

ببخشید ولی اشتباه شما بوده 

ما هنوزم ازدواج هامون سنتی هست ، وقتی معرف دختری رو معرفی میکنه خانواده پسر میرن با معرف خونه خانواده دختر اشنا میشن ، بعد اگه دیدن دختر تناسب داره باهاشون تماس میگیرن که اجازه خواستگاری بگیرن ، اونوقت اگه نظر خانواده دختر هم اوکی باشه قبول میکنن 

شما همین که معرفی کرده عاشق شدین و یهو میخواهید برین خواستگاری

بعضی دایی ها از این ور بوم میفتن از نظر گوش‌ کردن به حرف خواهرزاده هاشون ، بعضیا از اون ور بوم‌

میتونین دوست خواهرزاده تون با خواهرش بیاد بیرون ، شما‌و خواهرتون هم با خواهرزاده تون برین ، همو ببینین اگه اوکی بود بعد اقدام کنید 

تناسب داشتن از هر جهت مهمه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببخشید ولی اشتباه شما بوده  ما هنوزم ازدواج هامون سنتی هست ، وقتی معرف دختری رو معرفی میکنه خا ...

سلام.امروز خواهرم بالاخره زنگ زد مادرش،مشخصات منو گفت اون گفت قصد ازدواج نداره مگه کیس خوبی باشه الانم تا مرداد میخواد بخونه برا وکالت.خواهرمم گفت پس بین خودمون بمونه فعلا‌. مادرشم گفت اسمش چیه؟بعد گفت ی عکس بفرست ازش

ببخشید ولی اشتباه شما بوده  ما هنوزم ازدواج هامون سنتی هست ، وقتی معرف دختری رو معرفی میکنه خا ...

مادرش گفت فعلا بش نمیگم تا آزمون بده،ولی گفت عکس بده ازش،بنظرتون عکسو برا خودش میخواد یا واقعا بهش نشون میده؟