2821
2789
عنوان

خواستگاری

591 بازدید | 108 پست

پس فردا۵شنبه صبح خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانومی زنگ بزنه واسه خواستگاری،خانواده خوبی هستن خوشنامن.خودمم ماشین دارم حقوقمم۱۸تومنه فقط هنوز خونه نخریدم نمیدونم الان ک میخوایم زنگ بزنیم بهشون چی بگیم؟ از حقوق و شغل بگیم یا اخلاقو خانواده؟من۳۳سالمه اون۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت رو هرچی که هستین

معمولا تماس میگیرن از اخلاق و شغل و دارایی و تحصیلات پسر میگن ، اجازه میگیرن بیان برای اشنایی بعد تواشنایی هم خانواده ها اشنا میشن  اگه اوکی بود بیان خواستگاری ، بعداز خواستگاری هم معاشرت و بعدش جواب دخترخانم 

فقط دروغ نگین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

ب ظاهر همه میگن اخلاق ولی تو دلشون دوس دارن از شغل و درامد سر در بیارن ...اولش یکم از اخلاقت بگن بعد از شغل و درامد و سن .شرایطتت ....انشالله خوشبخت بشی ب حق علی .😍❤

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

از هر دو یه خلاصه بگین

هم اخلاقیات و هم مسائل اقتصادی

خیلی نمیخواد شرح بدین

در حد مختصر

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
ینی بذارم اون حرف بزنه؟

همون اولین جلسه که صحبت نمیکنین ، اگه به جلسه خواستگاری رسید بهتره شما صحبت کنین ، اینجوری دخترخانم از صحبت های شما از معیارها و شخصیت شما ، مقایسه میکنه میسنجه که به درد هم‌میخورین یا نه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
واقعیت رو هرچی که هستین معمولا تماس میگیرن از اخلاق و شغل و دارایی و تحصیلات پسر میگن ، اجازه میگیر ...

ینی همه این مراحلو باید رفت؟خیلی طولانیه

ینی بذارم اون حرف بزنه؟

مطمئن باشید عروس سوالاتشون رو آماده کردن پاسخ اون هارو بدید گرم جواب بدید اما ن خیلی گرم 

بعضیا خیلی پر چونگی میکنند و ده کیلو حرف میزنن واقعا من نپسندیدم این رفتارشون رو و اینکه خیلی از خودشون تعریف میکردند ( آقا پسر رو عرض میکنم ) 🤦🏻‍♀️

همون اولین جلسه که صحبت نمیکنین ، اگه به جلسه خواستگاری رسید بهتره شما صحبت کنین ، اینجوری دخترخانم ...

میترسم فقط من حرف بزنم اون بدش بیاد. آخه شنیدم ک دختر حساسیه عاطفیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز