پس فردا۵شنبه صبح خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانومی زنگ بزنه واسه خواستگاری،خانواده خوبی هستن خوشنامن.خودمم ماشین دارم حقوقمم۱۸تومنه فقط هنوز خونه نخریدم نمیدونم الان ک میخوایم زنگ بزنیم بهشون چی بگیم؟ از حقوق و شغل بگیم یا اخلاقو خانواده؟من۳۳سالمه اون۲۶
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
معمولا تماس میگیرن از اخلاق و شغل و دارایی و تحصیلات پسر میگن ، اجازه میگیرن بیان برای اشنایی بعد تواشنایی هم خانواده ها اشنا میشن اگه اوکی بود بیان خواستگاری ، بعداز خواستگاری هم معاشرت و بعدش جواب دخترخانم
ب ظاهر همه میگن اخلاق ولی تو دلشون دوس دارن از شغل و درامد سر در بیارن ...اولش یکم از اخلاقت بگن بعد از شغل و درامد و سن .شرایطتت ....انشالله خوشبخت بشی ب حق علی .😍❤
سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...هرکی امضای منو میخونه لطفا واسم خواهری کنه ی حمد بخونه تیروئیدم درمان بشه چاق بشم 🤲🏼خواهر ندارم .۳۴ ساله حسرت چاقی ب دلم مونده 💔
همون اولین جلسه که صحبت نمیکنین ، اگه به جلسه خواستگاری رسید بهتره شما صحبت کنین ، اینجوری دخترخانم از صحبت های شما از معیارها و شخصیت شما ، مقایسه میکنه میسنجه که به درد هممیخورین یا نه