پس فردا۵شنبه صبح خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانومی زنگ بزنه واسه خواستگاری،خانواده خوبی هستن خوشنامن.خودمم ماشین دارم حقوقمم۱۸تومنه فقط هنوز خونه نخریدم نمیدونم الان ک میخوایم زنگ بزنیم بهشون چی بگیم؟ از حقوق و شغل بگیم یا اخلاقو خانواده؟من۳۳سالمه اون۲۶
معمولا تماس میگیرن از اخلاق و شغل و دارایی و تحصیلات پسر میگن ، اجازه میگیرن بیان برای اشنایی بعد تواشنایی هم خانواده ها اشنا میشن اگه اوکی بود بیان خواستگاری ، بعداز خواستگاری هم معاشرت و بعدش جواب دخترخانم
ب ظاهر همه میگن اخلاق ولی تو دلشون دوس دارن از شغل و درامد سر در بیارن ...اولش یکم از اخلاقت بگن بعد از شغل و درامد و سن .شرایطتت ....انشالله خوشبخت بشی ب حق علی .😍❤
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
همون اولین جلسه که صحبت نمیکنین ، اگه به جلسه خواستگاری رسید بهتره شما صحبت کنین ، اینجوری دخترخانم از صحبت های شما از معیارها و شخصیت شما ، مقایسه میکنه میسنجه که به درد هممیخورین یا نه