2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 108 پست
ینی همه این مراحلو باید رفت؟خیلی طولانیه

خخخخخخ هنوز اول راهیی .کجای کاری 😂😂😂انقد باید بری بیای تا اسفالت کوچشون از بین بره 😂

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

ینی همه این مراحلو باید رفت؟خیلی طولانیه

بله دیگه طبیعیش اینه ، باید شناخت باشه همینجوری که بله نمیدن 

یعنی واسه ما ک سنتی هست اینجوریه ، بدون اشنایی شناخت نمیشه نظر داد 

حتی گاهی دو‌خانواده باید باهم سفر هم برن که بهتر بشناسن 

تحقیق هم حتما بکنین ، تحقیق فقط برای پسر نیس برای دختر هم هست ، یکی از اشناهامون تحقیق نکرد کلاه بزرگی سرش رفت ک نمیتونه هیچ غلطی بکنه الان

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیگه طبیعیش اینه ، باید شناخت باشه همینجوری که بله نمیدن  یعنی واسه ما ک سنتی هست اینجوریه ...

والا پیج اینستاشو چک میکنم.احساسیو عاطفیه. رشتش مث خودم حقوقه. فعال و بروزه. ببخشید چرا کلاه سرش رفت؟

میترسم فقط من حرف بزنم اون بدش بیاد. آخه شنیدم ک دختر حساسیه عاطفیه

خوب ایشون هم‌سوالی داشنه باشن‌میپرسن‌

جلسه اول بیوگرافی‌و‌کلیات هست ، از جلسات بعد جزئیات هم‌صحبت میشه 

من خودمت تا حالا  با کسی به جلسه دوم نرسیدم 

به جای نگرانی‌طولانی‌بودن مراحل بذار‌چندتا چیز یادت بدیم اونجا درست رفتار کنی بدشون نیاد

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
برمو بیام برا معاشرت و شناخت؟

اگ‌میخواید بشناسیش باهاش حتما برو بیرون .پشت تلفن نمیشه شناخت.......ن واسه نامزد بازی 😉

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

ینی چی گرم جواب بدم؟

خود واقعیتون باشید محترمانه حرف بزنید زیاد تو چشم های طرف مقابلتون زل نزنید زیاد با دست صحبت نکنید 

و در آخر اینکه هر سخن و عملی که فکر میکنید درسته رو انجام بدید موفق باشید .

والا پیج اینستاشو چک میکنم.احساسیو عاطفیه. رشتش مث خودم حقوقه. فعال و بروزه. ببخشید چرا کلاه سرش رفت ...

کلا خانواده درستی نیستن ، دختره هم بیماری ای داره که به‌بچه هاش میرسه‌و پنهان‌کردن ، از هیچکس تحقیق نکردن اخرشم از ما طلبکار شدن که شما‌چرا راهنمایی نکردین ، بابامم‌گفت کسی‌از ما نپرسید نظر‌میدادیم‌میگفتین دخالت میکنیم 

البته حقش بود ، ادمی که زندگی‌بقیه جهنم‌کنه با حرفاش بدتراز اینا باید سرش بیاد

بعضیا فکر‌میکنن دنیا بی حساب کتابه 

البته الانم عقد هستن بابام‌گفت‌ خودم هزینه‌وکیل‌میدم بیا جدا شو‌الانم دیر نیس ولی گوش‌نکرد ، خودش بدبخت میکنه 

بعضیا کور و کر میشن هیچ نصیحت راهنمایی کسی به‌گوششون نمیره 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوب ایشون هم‌سوالی داشنه باشن‌میپرسن‌ جلسه اول بیوگرافی‌و‌کلیات هست ، از جلسات بعد جزئیات هم‌صحبت م ...

ممنون میشم یاد بدید،ببخشید چرا ب جلسه دوم نرسید؟

چون من سوال میپرسم میفهمم دروغ‌بگن یا فیلم بازی کنن

بعدشم هیچ بی احترامی رو نمیتونم تحمل کنم ، خانواده پسرها فکر‌میکنن‌میتونن هر حرفی بزنن چون پسر دارن 

همه میگن زیاد سخت میگیری ولی‌خودم راضی هستم که به خودم بی احترامی نمیکنم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

راه رفتن شما‌رو نمیدونم‌چجوریه ، شل نباشین محکم باشید این خیلی مهمه

قشنگ بشینید قوز‌نکنین ، اگه چای اوردن صبر کنید ولرم بشه بعد بخورید ، با یه لیوان‌چای ده تا قند نخورید یه دونه کافیه یا یه دونه شکلات ، جوری رفتار نکنید انگار خیلی عجله دارید ، حتما یه گل زیبا با یه جعبه شیرینی ببرید دست خالی نرید ، هر توضیحی درباره خودتون میخواهید بدین خودتون صحبت‌کنین اینجوری هم اعتماد به نفس تون رو نشون میدین هم خانواده دختر و خود دختر صحبت کردن شما رو میبینن 

حتما کت و شلوار ست بپوشید ،کت اسپورت و لباس اسپورت مناسب خواستگاری نیست ، جواب سفید و تمیز بپوشید ، عطر مناسب بزنید 

موهاتون رو هم عجق‌وجق نکنید یه مدل ساده مردونه ولی حتما مرتب و پیرایش کرده 

به سوالات احتمالی فکر‌کنید و جواب خودتون رو‌ صادقانه اماده کنید 

و به هیچ‌وجه به هیچ‌وجه به هیچ‌وجه دروغ نگین حتی اگه جواب منفی بشنوین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

سوالاتی که خودتون دارید از دخترخانم هم اماده کنید

انتظاراتی دارید رو صادقانه بگین بهش 

توی صحبت گرم باشین ولی مودب ،‌فاصله رو رعایت کنید

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱