2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 108 پست
خیلی مسایل هست انگار همسر غریب گرفتن آسونم نیستا. بنظرتون اگه جور شد دونفری بریم مشاور زشته؟

چرا زشت بشه ، هر دو نفری بخوان ازدواج کنن مشاوره میرن 

مثل اینکه کلا نااشنا هستین به این موضوع 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا زشت بشه ، هر دو نفری بخوان ازدواج کنن مشاوره میرن  مثل اینکه کلا نااشنا هستین به این موضوع ...

بله خب بار اولمه و برادرامم همه سنتی ازدواج کردن منم کوچیکه هستم

چرا زشت بشه ، هر دو نفری بخوان ازدواج کنن مشاوره میرن  مثل اینکه کلا نااشنا هستین به این موضوع ...

بنظرتون فردا خواهرم حضوری تنهایی بره بهتره یا تلفن بزنه؟میگه اگه برم خونشون ممکنه پخش بشه بفهمن همه

هرچی هست راستشو بگین‌ مثلا برای مسکن چه برنامه ای دارین میخواهید رهن کنین یا ساختمون پدرتون زندگی‌ک ...

والا پول رهن خونه دارم.طبقه بالا پدرم و برادرمم هست ک مجانی میگن بیا بشین اما از محل کارم دوره.کارم مرکز استانه خونمون شهرستان.البته۳تا برادرام مرکز استانن وخونه دارن دست مستاجر شاید اگه مثلا۲۰۰میلیون پول بهشون بدم قبول کنن ک  برم تو آپارتمانشون ک ۸۰متره

دربارع مسایل اعتقادی هم صحبت‌کنید ، این‌مسایل خیلی باعث اختلاف میشه   من کلاسای روانشناس ...

آخه شنیدم میگن درباره مسایل مذهبی و سیاست صحبت نکنید ک عاقبت خوبی نداره

هرچی هست راستشو بگین‌ مثلا برای مسکن چه برنامه ای دارین میخواهید رهن کنین یا ساختمون پدرتون زندگی‌ک ...

ببخشید توانایی اداره زندگی مستقل ینی مثلا دو نفر در ماه خرج خورد و خوراکشون با لباسو اینا بجز اجاره چقد میشه حدودا؟من الان۱۸میلیون حقوقمه ک ۱۰تومنشو قسط میدم فعلا

آخه شنیدم میگن درباره مسایل مذهبی و سیاست صحبت نکنید ک عاقبت خوبی نداره

توی ازدواج باید صحبت بشه 

بعدا تو‌زندگی‌ مشکل ایجاد میشه اختلاف باشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببخشید توانایی اداره زندگی مستقل ینی مثلا دو نفر در ماه خرج خورد و خوراکشون با لباسو اینا بجز اجاره ...

خوب حتما نباید اول زندگی بریز بپاش کنید ولخرجی کنید که 

دو‌نفرید یکم صرفه جویی‌کنید تا اوضاعتون ردیف شه

البته صرفه جویی میکنید شما باید بیشتر تلاش کنید نه که فکر‌کنید حقوقتون کافیه و بیشتر نیازی نیست

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوب حتما نباید اول زندگی بریز بپاش کنید ولخرجی کنید که  دو‌نفرید یکم صرفه جویی‌کنید تا اوضاعتو ...

والا شغلم شیفتیه ۲۴ساعت وقت آزاد دارم نمیدونم میشه چ شغل دومی راه انداخت؟

خوب حتما نباید اول زندگی بریز بپاش کنید ولخرجی کنید که  دو‌نفرید یکم صرفه جویی‌کنید تا اوضاعتو ...

ایشالا امروز یا فردا تماس میگیریم با مادرش.توکل بخدا

والا شغلم شیفتیه ۲۴ساعت وقت آزاد دارم نمیدونم میشه چ شغل دومی راه انداخت؟

کدوم شهری؟ 

شمال اونایی که شیفتی هستن مثل شما بعضیا کشاورزی میکنن 

میتونین مغازه ای کسب و کاری چیزی راه بندازین 

یا اگه هنری دارید اونو انجام بدین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱