2777
2789

سلام خوبین؟؟

ببینید بابای من سرطان کلیه داره

الان ۶ روزه کلیه رو با غده فوق کلیوی و چربی های اطرافش رو برداشتن 

منتظر جواب پاتولوژیم 

که ایا شیمی میخواد یا نه

حالا اینم بگم ما اطرافمون سرطانی خیلییی زیاد داشتیم خیلیی چه اونی شیمی کرد چه اونی نکرد همشون فوت شدن

نمیدونم بچها ببریمش شیمی یا نه؟؟

اخه شیمی همش عذابه🥺🥺

حداقل چندسال عمرش رو راحت باشه

شما چه نظری دارید؟؟

سرطانش خیلی خیلیییی بدخیمه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دوستای گلم اگه دوست داشتین تو این ختم شرکت کنید شاید خدا صداتونو شنیدhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11107884&slug=بابام-قراره-عمل-کنه-ختم-صلوات-تقدیم-به-مادرامام-زمانهرکس-مریض-داره-بیاد&postId=292148447

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد خودمون اینه نبریمش واقعا عذاب میکشه

انشالله ک جواب بده و خوب بشن خواهرشوهر منم سرطان معده داره معدشو دراوردن

شیمی ام شدن؟

شیمی همشش عذابهه

ناامیدی بدترین گناهه

بذارید روند درمانشون رو درست انجام بدن

ما هم یه عزیزی داشتیم که تقریبا ۲ ماهه دیگه بینمون نیست، بر اثر سرطان هم فوت شدن 

فقط میتونم بگم روحیه و امیدواری خیلی مهمه

ایشون بیش از ۷ سال از شروع بیماریشون که خیلی هم بدخیم بود زندگی کردن و به جرات میگم جزو اندک افرادی بودن که واقعا از زندگیشون استفاده کردن و با وجود اون همه درد و مریضی ذره ای ناراحتی و ناامیدی ندیدیم ازشون

اره ۱۲ جلسه شد بعد معدشو درآوردن الان کل شکمش رو گرفته و دیگ کاری نمیشه کرد دکتر گفت فایده نداره

اخ پ چطور غذا میخوره بدون معده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه