2777
2789
عنوان

شیمی درمانیییی شیمیییی درمانیییییییی *پرتو درمانیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 126 پست
شما اطلاعات داری که سرطانش در چه مرحله بود؟؟فقط کلیه درگیر کرده بود یا اطرافشم درگیر بود؟؟ کاش بابا ...

نه فقط کلیه درگیر یود سریع دراوردن 

منم هم خالم شیمی درمانی کرد هم داییم 

تا چند سال زنده بودن بعد شیمی درمانی 

نمیشه دست رو دستم گذاشت عزیزم 

پدر خودم سرطان پروستات داشت دکترش گفت بی فایدس شیمی درمانی نکنید ازموقعی که فهمیدیم سرطان داره تا فوت کنه فقط یکماه طول کشید 

شما هم با دکتر مشورت کنید ایشاا.... پیشرفت نکرده باشه مریضی 

شاید با یه دوره شیمی درمانی خوب بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله پدرتون خوب بشن.  لطفا کسایی که اعتقادی به شیمی درمانی یا امیدی به خوب شدن ندارن نیان ...

گلم حرفتو قبول دارم واقعا ولی چه کنم که خودممونم درگیر این قضیه ایم:(

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ایشا....معجزه میشه و پدرتون سایش ستلها بالای سرتونه .💙💙💙فقط روحیه رو حفظ کنید

انشالله

خودش خبرنداره سرطانه فکر میکنه کیست بوده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

معده رو تابستون پارسال برداشت الان رفت دکتر ک شروع کنه چون ریشه گذاشته بود ک ...

ما بلافاصله پس از جراحی معده 

شیمی را شروع کردیم

الان چهار جلسه اش رد شده

خیلی سخته

منم میگفتم شیمی نکنیم عذابش ندیم

اکثر سرطانی ها میمیرن

ولی شنیدم چند مورد سرطان سینه خوب شدن

اما معده کشنده است

عزیزم مراقب روحیه خودت باش حواست به حال خانوادت هم باشه قوی باش

:)))کسی چی میدونه از زندگی ما 

چی به ما گذشته که اینا کم بود سرطانم اضاف شد

گلم امید ما فایده ای نداره تنها کاری تونستیم بکنیم اینه که نزاریم خودش بفهمه اگه بابای من به شیمی بر ...

خیلی ناراحت شدم واقعا امیدواارم که چواب پاتو خبرای خوبی باشه

درخصوص کموتراپی عزیزم اگر دکتر تشخیص بدن لازم باید انجام بشه متاستاز یا همون مهاجرت سلول های سرطانی با سرعت خ بالایی انجام میشه و کل بدن فرد رو درگیر میکنه شیمی درمانی از گسترش سرطان جلوگیری میکنه

ببین دختر خوب اول از خدا میخواد که هر چه زودتر حال پدرت خوب بشه

باید به حرف دکترش گوش کنید

ما چند نفر سرطانی داشتیم که شیمی انجان دادن و براشون خوب بوده

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘