2777
2789
عنوان

شیمی درمانیییی شیمیییی درمانیییییییی *پرتو درمانیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 126 پست
میدونستی گرفتن حق دونستن بیماری و انتخاب شیوه  درمان از مریض در اخلاق پزشکی جرمه

ولی ما صلاح دونستیم که بابام ندونه:)

بخاطر سلامتی خودشه که ندونه 

از همه چیم درجریانه فقط نمدونه تودش سرطان بوده فکر میکنه کیست بدخیمه 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عزیزم خون توی ادرار درحد ی قطره قطع شد تا یک ونیم سال بعد که کلا ادرار بند اومد و فقطط خون میومدد عض ...

یعنی هیچ کس اهمیت نداد یک سال نیم چرا خون میاددد؟

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ما صلاح دونستیم که بابام ندونه:) بخاطر سلامتی خودشه که ندونه  از همه چیم درجریانه فقط نمد ...

من امیددارم خوب میشه سنی ندارن کمک عمو بالای من بالای صد سال عمر کرد تازه کرونا هم شکست داد

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
یعنی هیچ کس اهمیت نداد یک سال نیم چرا خون میاددد؟

ن عزیزم یک سال ونیم پیش درحد ی قطره اومد قطع شد 

بابام کلا از دکتر و بیمارستان میترسه ایقدر مامانم باهاش بحث کرد که ببرش ی دکتری چیزی خودش نیومد زورمون نرسید

این دفعه روهم که رفت دکتر ادرارش کلا بند اومد دیگه مجبور شد بره و اونجا گیرش انداختن دیگه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من امیددارم خوب میشه سنی ندارن کمک عمو بالای من بالای صد سال عمر کرد تازه کرونا هم شکست داد

انشالله از دعای شما

بمیرم برات. الهی که به سرنوشت من دچار نشی 💔😓

خدانکنه

:))))