2777
2789

درخواستمو قبول کن

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 | یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
@نی_نی_یار_3   طلسم

یه سوال نی نی یار ها هرکدوم  فرق میکنه کاراشون ؟؟؟ یعنی مثلا نی نی یار ۳ فقط در مورد حجاب و پوشش و طلسم. این چیزا رسیدگی میکنه ؟؟؟؟

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دل  در اینکه قرآن کتاب ارزشمندی هست شکی نیست.  ولی باید حقیقت رو قبول کنیم. تا زمان ...

ااگر دلیل منطقی هیچ وقت برای چیزی به وجود نیاد چی؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

ببخشیدا ولی چرا آدم باید اینجوری بشه کسی که تا دیروز اکی بوده امروز ۱۸۰ درجه تغییر کرده بنظر شما چیه ...

م همین طور شدم حس میکنم خانواده شوهرم با دعا اومدن بعد از یک ماه بیزار بودم از انتخابم درصورتی قبلش شوق داشتم الآنم داریم جدا میشیم 

هم من سرد شدم هم اون 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
در مورد جملات اول تون موافق هستم  و از نظر بنده علمی هم هست به اسم علم متافیزیک که برخی کشورها ...

حقیقتا متافیزیک به عنوان یک علم شناخته نشده و هیچ اعتباری نداره. 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  در اینکه قرآن کتاب ارزشمندی هست شکی نیست.  ولی باید حقیقت رو قبول کنیم. تا زمان ...

عزیزم سحر و جادو وجود داره

حتی تو قران داستان سلیمان هم هست که جادوگران از شیطان سحر می آموختن

و از نظر اسلام کار حرامیه سحر کردن. 

اینم بگم که امور رو بسپارین دست خدا قدرت اول و آخر خداس

اگه میشه باطلش کنین از راه درست و انسان درست نه اینکه باز برین پیش ساحره ها

یه سوال نی نی یار ها هرکدوم  فرق میکنه کاراشون ؟؟؟ یعنی مثلا نی نی یار ۳ فقط در مورد حجاب و پوش ...

نه عزیز دل 

نی نی یار ها همشون وظیفه های یکسانی دارند 

فقط ساعت کاریشون با هم دیگه متفاوته. 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

در ایران به عنوان علم شناخته نشده 

و این که در کشور غیرپیشرفته ای شناخته نشده جای علامت سوال تو ذهن باقی می ذاره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

ااگر دلیل منطقی هیچ وقت برای چیزی به وجود نیاد چی؟ 

کاملا واضحه که یعنی اون “چیز” هیچوقت وجود نداشته.

م همین طور شدم حس میکنم خانواده شوهرم با دعا اومدن بعد از یک ماه بیزار بودم از انتخابم درصورتی قبلش ...

من در مورد شوهرم نمی‌دونم چه حسی داره ولی خدم مثه شما پشیمونم از انتخابم بیزارم نمی‌دونم والا

نه عزیز دل  نی نی یار ها همشون وظیفه های یکسانی دارند  فقط ساعت کاریشون با هم دیگه متفاو ...

اها ممنون👌🏻🙂  من فک میکردم هر کدوم در یک مورد بخصوصی وظیفشون فرق داره😑  

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
عزیزم سحر و جادو وجود داره حتی تو قران داستان سلیمان هم هست که جادوگران از شیطان سحر می آموختن و ا ...

عزیز دل 

بحث این هست که آیا دلیل منطقی ای هم برای اثباتش وجود داره؟!

آیا دلیلی وجود داره که هر کسی با هر دین و مذهبی قبولش کنه؟

میشه اثبات کرد جادو جنبل خرافات نیست؟

اما با وجود تمام این ها می دونم متافیزیک با رمالی و جادوگری فرق داره اما اگر به متافیزیک هم اجازه پیشرفت بدیم شاید بتونه اثر این موارد رو خنثی کنه 

در ایران به عنوان علم شناخته نشده  و این که در کشور غیرپیشرفته ای شناخته نشده جای علامت سوال ت ...

نه در ایران و نه توی هیچ کجای دنیا ارزش علمی نداره عزیز دل

نه در ایران و نه توی هیچ کجای دنیا ارزش علمی نداره عزیز دل

حس می کنم شما فکر می کنید منظور بنده از متافیزیک ماورالطبیعه هست درسته؟