2789
یه مدت ادم اینجوری میشه اولای عقد بعدش خوب میشه

چون من دوستمم همینجوری شده به حدی رسیده که نمیخاسه ببینه شوهرشو بد فهمیدن طلسم کردن کلن جدا شدن از هم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز دل 

خواهشا خرافاتی نباش! 

دعانویسی و طلسم و امثال این چرندیات چیزی جز یک مشت دروغ مضح نیست و وجود ندارن!

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

@نی_نی_یار_3 طلسم

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  خواهشا خرافاتی نباش!  دعانویسی و طلسم ث اموال این چرندیات چیزی جز یک مشت دروغ م ...

دروغ نیست ایناا که هرچند میگن اعتقاد داشته باشی همون میشه 

عزیز دل  خواهشا خرافاتی نباش!  دعانویسی و طلسم و امثال این چرندیات چیزی جز یک ...

تو سوره فلق گفته، پناه می برم از شر نفث هایی که بر گره ها می دمند 

نفث نمی دونم یعنی چی، اما احتمال میدم گره همون طلسم و جادو باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من تجربه کردم جدایی بینمون .الکی الکی بحثمون میشد.آخراش تبدیل به نفرت شد.دعوا بالا میگرفت چندبار تاط ...

اون نسبت به من خوبه منم خوب بودم  یهویی تغییر کردم حتی نمیخام ببینمش

دروغ نیست ایناا که هرچند میگن اعتقاد داشته باشی همون میشه  

عزیز دل 

کجای دنیای یک دلیل منطقی برای اثبات اینها آورده شده؟ 

اگر فکر می‌کنید به هر چیزی اعتقاد داشته باشید همون میشه، پس شما هم مثل بقیه مردم به این چرندیات اعتقاد نداشته باشین تا چیزی نشه!

هر چند که اگر هم اعتقاد داشته باشید باز هم هیچ اتفاقی نمیفته، به این دلیل که جادو جنبل و امثالهم وجود ندارن که بخوان تاثیر بذارن! 

ینی چعی قابل جبران نیست

منظورم به اون افرادی هست که اون دعا و طلسم رو زدند 

مثل یک نفر طلسم محبت زده بعد به وسیله خدا اون طلسم باطل شده بعد از باطل شدن اون طلسم محبت، فرد برعکس عمل می کنه و کاملا سرد میشه و چون بر اثر طلسم به فرد جذب شده بود احتمال این که برای همیشه سرد بمونه هست 

اما اگر کسی برای شما طلسم زدند به وسیله قدرت خدا امکان باطل شدنش هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈