2777
2789
ازدواج یعنی عشق شناخت تفاهم اونوقت شما از اول الله بختکی عقد کردی الان میگی دعا خوب خانوم دوست داشتن ...

بنظرت همه اول عاشق طرفن بد زنش میشن خیر...ازدواج سنتی این مشکلات رو داره و این طلسم اینارو هم زیاد دیدم باعث خراب شدن زندگیا شده 

عزیز دل به جای ماشالله ماشالله کردن، یک دلیل برای عقیده  خرافی‌تون بیارین. باید بدونید که بح ...

اول که عزییز دل ابله خودتی😅

بعد هم من ادعایی در سواد ندارم که بگم سوادم از قرآن بالاتره ,که میگی دلیلت فقط قرآننه؟ من وجود این علم رو تایید میکنم به استناد قرآن ,و داستان حضرت سلیمان و علم شیخ بهایی که جای هیچ شک و شبه ای درش نیست ,همین , نیازی به اثباتش هم ندارم که بخوام دنبالش راه بیفتم , برفرض هم که من الان برات دلیل و منطق بیارم برای آدم بی منطقی که قرآن و پیامبر و عالم رو قبول نداره میگه فقققط همیین؟ 😂 حرف و استدلال من رو رد نمیکنه , میپذیره

کاملا حق! آدم خواب رو میشه بیدار کرد آدمی خودشو به خواب زده نه , شما خیلی دلیل و مدرک و استدلال له جیزی که وجود داره و اثبات شدس میگی خرافه , بهت میگن حضرت محمد پییامبر جن وانس ,خدا خودش گفته شر کسایی که سحر میکنن,فرشته هایز فرستاد که راه مقابله با سحر جنیان و به حصرت سلیمان بیامورن ,بعد میگی قران و ولش کن دلیل منطقی بیار , والا من دیگه حرفی ندارم تو توهم روشنفکری خودت خوش باش 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بنظرت همه اول عاشق طرفن بد زنش میشن خیر...ازدواج سنتی این مشکلات رو داره و این طلسم اینارو هم زیاد د ...

بنده خدا اینا خرافاته قبل عقد توی سنتی باید شش ماه تحقیق مراورده و مشاوره بشید خانه از پایبست ویران است 

>*