2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اها ممنون👌🏻🙂  من فک میکردم هر کدوم در یک مورد بخصوصی وظیفشون فرق داره😑  

خواهش می‌کنم عزیز دل 

این تاپیک درباره ساعات کاری نی نی یار ها هست

اگر خواستید مطالعه کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10639777/ساعت-کاری-نی-نی-یارها

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  بحث این هست که آیا دلیل منطقی ای هم برای اثباتش وجود داره؟! آیا دلیلی وجود داره که ه ...

علم هرلحظه داره به روز میشه شاید به اون مرحله نرسیده که بتونه اثبات کنه

شما اگر 200 سال پیش بهتون میگفتن ما با هم از اون سر ایران مکالمه داشته باشیم باور میکردین؟ نه چون اون زمان علمش نبود. ولی روز به روز اومد جلو. 

چیز های اینطوری که دلیل قانع کننده ای نداره هم یه روزی دلیل پیدا میشه براش

ولی اکثرا بار روانی داره اینا و نباید خیلی پیگیر اینکه یکی مارو دعا و طلسم کرد باشیم، ولی هستن کسانی که به طبیعت زندگی دستبرد میزنن با کمک اجنه.

شما پس علوم غریبه رو هم قبول ندارین با این وجود؟

البته علوم غریبه به کمک اجنه نیست طرف روحش به درجه ای از عرفان میرسه که آگاهی بدست میاره

کاملا واضحه که یعنی اون “چیز” هیچوقت وجود نداشته.

و اگر همیشه راه منطق رفتن راه اشتباه باشه چی؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

هیچوقت سرت نیاد الهی منم مث شما بودم

من هم زمانی باور نداشتم... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

اما عزیز دلم ناامید نشو، به خدا توکل کن... 💕

خدا بر هر کاری تواناست...

و به گفته نظامی :گر بجنبد تیغ عالم ز جای نبرد رگی تا نخواهد خدای 

عزیز دل  بحث این هست که آیا دلیل منطقی ای هم برای اثباتش وجود داره؟! آیا دلیلی وجود داره که ه ...

چه جاااالب من فک میکردم نی نی سایت فقط جای بحثهای روز مره هست ,نگو کسایی اینجان که چنان به درجه های علمی بالایی دست پیدا کردن,که برا اثبات مسائل مطرح شده تو قرآن هم دلیل منطقی میخوان, خییلی جالبه , نطرتون راجع به ایه ومن شر نفاثات فی العقد ,چیه احتمالا اشتباه شده نه(استغفرالله) این همه سواد و از کجا کسب کردی,ماشالله ماشالله ,دیگه کجای قرآن غلطه, داستان حضرت سلیمان و اموزش سحرشم که باز شما کشف فرمودین غلطه, 

والا از اون ور بوم نیوفتین دیگه,آدم مجبور نیست و لازم نیست تو همه زمینه ای مطالعه یا علم و آگاهی داشته باشه ولی وقتی هم هیییچ اطلاعی از موضوعی نداره اصلللللا نباید بیاد چنین قاطعانه تکذیب یا تاییدش کنه,درسته کسایی که این علم رو بلدم خییلی تعدادشون کم هست و در عوص تعداد شیادا تو این زمینه فراووون که یا علمی ندارن یا باعلم نصفه نیمشون اسیب میزنن ,ولی نمیتونی چنان رد کنی چیزی که وجودش رو هم خود خدا در کتابش و هم عالمای بزرگی مثل شیخ بهایی و... تایید میکنن , مثلا یکم دیگه زیاده روی نیست زیادی خودمون بزرگ ببینیم بیاییم مثلا بگیم شیخ بهایی خرافاتی 😅یا مثلا استعفرالله نوشته های قرآن اشتباهاتی داره که من با منطقم ردش میکنم😂

استارتر اصلا بد به دلت راه نده, طلسم وسحر به این راحتی ها نیست,درسته وجود داره ولی چیزی نیست تو دکون هر عطاری پیدا بشه, شما احتمالا قضیت جنبه روانی داره ,مثلا اونجور تصوری که از ازدواج یا شاید خو این اقا داشتی ,الان تو واقعیت وجود نداره ,دلسرد و دلزده شدی , یا علتی, که خودت با کمک مشاور کاربلد میتونی پیداش کنی,و حلش کنی , برو مشاوره که حتی تنهایی بدون نامزدت هم بری کافبه برو با دید منطقی که من میدونم یه مشکلی این وسط هست پس پیداش میکنم نهایت اگه متوجه شدی مشکل از نوع برخورد نامزدته اون موقع ازش بخواه همراهت بیاد,در کنارش تو برنامه روزانت یه چیزی که شادت میکنه و روحیه و انرژیت و بالا میبره اضافه کن مثلا باشگاه یا پیاده روی یا شنا,رقص,کافه نشینی ,هرچی 

چه جاااالب من فک میکردم نی نی سایت فقط جای بحثهای روز مره هست ,نگو کسایی اینجان که چنان به درجه های ...

عزیز دل

به جای ماشالله ماشالله کردن، یک دلیل برای عقیده 

خرافی‌تون بیارین.

باید بدونید که بحث در رابطه با قرآن نیست و اون رو دلیل

اثبات باور های خودتون نکنید.

شما دلیل‌تون برای اثبات جادو جنبل‌تون فقط قرآن هست؟ 

فرض کنید که یک نفر بی‌دین و بی‌ایمان جلوی شما

وایستاده و شما می‌خواید بهش این موضوع رو اثبات کنید.

اون موقع چی؟

به کسی که دینش با شما فرق داره چجوری اثبات می‌کنید؟ 

سواد اثبات با علم رو ندارید؟

دلیل منطقی هم ندارین؟

پس چی میگین؟ 

اگر واقعا به این موضوع باور دارین، با منطق اثباتش کنید.

اگر هم بلد نیستید و میخواید بگید مسئول اثبات کردن 

به بقیه نیستید، کاملا واضح میشه که باورتون چیزی جز یک

تصور کودکانه و ابلهانه نیست.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان