2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیز دل  خواهشا خرافاتی نباش!  دعانویسی و طلسم و امثال این چرندیات چیزی جز یک ...

البته دعانویس شیاد بسیااااارررر هست 

اکثرا هم با احضار شیاطین کارشون رو به انجام می رسونند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

تو سوره فلق گفته، پناه می برم از شر نفث هایی که بر گره ها می دمند  نفث نمی دونم یعنی چی، اما ا ...

عزیز دل 

اول از همه باید بدونیم که تا وقتی کلمه احتمال رو استفاده می‌کنیم نباید نظر قطعی بدیم

دوم هم اینکه، زمانی خرافه های مضحکی مثل جادو جنبل اثبات میشن که دلیل « منطقی » برای اثبات داشته باشن

یعنی حتی اگر تمام ادیان و مذاهب با توجه به تمام کتاب های مقدس و همه ی باور هایی که دارن به جادو باور داشته باشن، باز هم در نهایت حرفشون قابل اثبات نیست!

چون چیزی زمانی اثبات میشه که منطقی باشه و از طرف همه‌ی افراد با هر باوری قابل قبول باشه.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ینی تهش به طلاق ختم میشه؟

برای هردوش شنیدم امکانش وجود داره 

اما اگر برای شما زدند و شما کاری نکردید، احساس می کنم میشه کاری کرد 

اما واقعا نمی دونم چطوری برای این موارد دفع طلسم می کنند فقط می دونم به افرادی که کارشون احضار هست و یا عرفان حلقه هستند نباید مراجعه کرد، شنیدم این ها کار رو بدتر می کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

البته دعانویس شیاد بسیااااارررر هست  اکثرا هم با احضار شیاطین کارشون رو به انجام می رسونند&nbs ...

حقیقتا دعانویس غیر شیاد وجود نداره 

چون فردی که ادعای دعانویس بودن می‌کنه، چیزی جز یک کلاهبردار که از بی سوادی و زودباوری مردم سواستفاده می‌کنه نیست! 

حتی اون کسی هم که دعانویس هست هم خبر داره کاری که انجام میده کاملا بی فایده است و صرفا کلاهبرداری هست.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  اول از همه باید بدونیم که تا وقتی کلمه احتمال رو استفاده می‌کنیم نباید نظر قطعی بدیم ...

قرآن دلیل مجکمی برای تمام منطقیات هست حتی اثبات جز به جز تمام علوم در قرآن اومده... اما چون نمی تونیم درست قرآن رو تفسیر کنیم بنابراین باید به علوم اجازه پیشرفت بدیم و بر اساس علوم پیش بریم تا در نهایت بر اساس اون علم به تدریج به اثبات تفسیر قرآنی برسیم... 

اما به شرطی که کاملا واضح تفسیر بشه نه بر اساس فرضیات ذهن هر آدمی 

عزیز دل  اول از همه باید بدونیم که تا وقتی کلمه احتمال رو استفاده می‌کنیم نباید نظر قطعی بدیم ...

ببخشیدا ولی چرا آدم باید اینجوری بشه کسی که تا دیروز اکی بوده امروز ۱۸۰ درجه تغییر کرده بنظر شما چیه پس؟؟

قرآن دلیل مجکمی برای تمام منطقیات هست حتی اثبات جز به جز تمام علوم در قرآن اومده... اما چون نمی تونی ...

خب درست می‌گید عزیز دل!

پس بهتره تا زمانی که “علم”، جادو و امثالهم رو اثبات نکرده، ما 

هم بهش اعتقادی نداشته باشیم.

شاید منظور قرآن از استفاده از این کلمه ها چیز دیگه ای باشه و تصور ما از جادو فقط یک توهم کودکانه و مضحک باشه.

در هر صورت، بدون شک جادو ای وجود نداره 

عزیز دل  کجای دنیای یک دلیل منطقی برای اثبات اینها آورده شده؟  اگر فکر می‌کنید به هر چیز ...

و جالب این جاست که کشورهای پیشرفته دارند بر اساس قرآن ما علم شون رو پیشرفت میدن و ما قرآن در دسترس مون هست و هنوز اندر خم یک کوچه... 

یکی از کشورها همین کره جنوبی هست 

ببخشیدا ولی چرا آدم باید اینجوری بشه کسی که تا دیروز اکی بوده امروز ۱۸۰ درجه تغییر کرده بنظر شما چیه ...

خب حقیقتا من از اتفاقاتی که بین شما و همسرتون افتاده خبری ندارم پس اجازه نظر دادن هم ندارم.

ولی اگر شما همسرتون رو قبلا دوست داشتید،قاعدتا هنوز هم دوست دارید و نباید این تغییر حس برای همیشه باشه. 

خب درست می‌گید عزیز دل! پس بهتره تا زمانی که “علم”، جادو و امثالهم رو اثبات نکرده، ما  ه ...

در مورد جملات اول تون موافق هستم 

و از نظر بنده علمی هم هست به اسم علم متافیزیک که برخی کشورهای پیشرفته بر اساس این علم دارند جلو میرن اما کشور ما این رو نه تنها علم نمی دونه بلکه اسلام هم باهاش مخالف هست و دلیلش رو واقعا نمی دونم.. 

و اگر بخوام بر پایه شنیدنی هام چیزی بگم، شنیدم ملکه انگلیس هم قدرتش رو به وسیله علم متافیزیک به دست آورد، راست و دروغش رو اما نمی دونم،... 

خب حقیقتا من از اتفاقاتی که بین شما و همسرتون افتاده خبری ندارم پس اجازه نظر دادن هم ندارم. ولی اگر ...

بین مون اتفاقی نیافتاده من خد به خد اینجوری شدم 

و جالب این جاست که کشورهای پیشرفته دارند بر اساس قرآن ما علم شون رو پیشرفت میدن و ما قرآن در دسترس م ...

عزیز دل 

در اینکه قرآن کتاب ارزشمندی هست شکی نیست. 

ولی باید حقیقت رو قبول کنیم. تا زمانی که دلیل منطقی ای نباشه، هیچ دین و مذهبی نمیتونه چیزی رو اثبات کنه.