2777
2789
عنوان

داستان خیانت

511 بازدید | 72 پست

اگه ببینین شوهرتون به چندتاشرکت کار کنه که ویزیتورای زن همکارش باشن بعد دوتا زنن خوب واسه دو شکرت مختلف خیلی راحتن یکی شون تو یه جمله اش ۵ تا فحش رکیکه خوب بعد ویزیتور اون یکی شرکت اونم نسبتا همینجوریه ها ولی هکش از استیکرای استفاده میکنه که طرف شموبول یکیو میکشه میپره ها خب تا اینجای داستانو داشته باشید بقیه اشو پایین میگم شما بگید چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این زنه سنشم بالاس ۳۰ خورده شایدم۴۰ داشته باشه یه بار با دوست پسرش قهر میکنه از قهر آشتی هاش واسه شوهرم تعریف کرده ( البته میگفت تو داداشمی درددل میکرد)خلاصه که خودکشی بیرون کردن مرده تا اینکه به شوهرم گفت خستم میخام شوهر کنم از شهر خودت برام پیدا کنو اینا

واااا

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

این زنه سنشم بالاس ۳۰ خورده شایدم۴۰ داشته باشه یه بار با دوست پسرش قهر میکنه از قهر آشتی هاش واسه ش ...

خببب

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

یعنی خدایی غیرمستقیم به این تخ میده اینم پا به پاش میرع ولی علنیش نمیکنه باهاش دعوا کردم میگه ما مثل دوستیم داداشیمو اینا بعد خیلی شوخیای جنسی میکنن براش کلیپ شوخیای جنسی میفرسته قربون صدقه هم میرن

موندم چیکار کنم از طرفی شوهرم قبلا اصلا از این جور ادما نبوده به گفته خودش و اطرافیان از رنگ مو ارایش اینا بدش میاد بعد چیزیم میگم میگه چیزی نیست حساس شدی به نظرتون چیکار کنم

یعنی خدایی غیرمستقیم به این تخ میده اینم پا به پاش میرع ولی علنیش نمیکنه باهاش دعوا کردم میگه ما مثل ...

بهش بگو خوشم نمیاد خیلی جدی باش بگو زن بچه داری اینطور رفتار نکن داداش آبجی میخایی اینجوری با خودم حرف بزن ن اون غریبه

بهش بگو خوشم نمیاد خیلی جدی باش بگو زن بچه داری اینطور رفتار نکن داداش آبجی میخایی اینجوری با خودم ح ...

گفتم میگه همکارمه نمیتونم قطع رابطه کنم من حتی حمله عصبی بهم دست داد قسم خورد چیزی نیست بین شون ولی خدایی اینکه قربون صدقه هم برن بگه سلام شکلات من صبح بخیر عادیه

با اجازه خودش گوشی رو بگیر برین به زنهبگو نزاری منم میرم یه داداشی پیدا میکنم درد و دل میکنم

با یه خط ناشناس به زنه پیام دادم که پاتو از زندگی مشتریات بکش ببرون از پیام اول تا اخرمو فرستاده براش بعد این به من شک کرد گفت خدانکنه تو باشی ابروم میره به زنه بگم بهش مبگه دیگه رمز گوشیشو عوض میکنه