2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 104 پست
دقیقا برای من هم قلیون کشیدن همین رو به ذهنم میاره فقط

ممکنه ی قلیونی عروس یا داماد تون بشه و اون وقت چ میکنی

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه ی قلیونی عروس یا داماد تون بشه و اون وقت چ میکنی

ببین بین تمام عروس ها و داماد های فامیل نزدیک نداریم چنین چیزی چون قبلش خیلی تحقیق و رفت و آمد میکنیم 

ولی بر. فرض اگر عروس یا دامادی داشته باشیم که قلیوونی باشه خب رک میگیم از دود خوشمون نمیاد 

واقعا ی ذره دود بهم بخوره سر درد می‌گیرم

یعنی اعتیاد و س ک س و مشروب و همه چی رو تو خونه تجربه کنه که مبادا بیرون تجربه‌ نکنه  پس نقش ش ...

بله 

چون من تا یه سنی میتونم کنترلش کنم آیا ۲۰سالشم شد به حرف من گوش میکنه؟

در ظاهرم گوش کنه در نهایت کار خودشو میکنه

من منع نمیکنم از کاری تا تجربه کنه وبراش رویا نشه که به هر روشی که شده بخواد بره دنبالش

بلاخره هر کسی روش تربیتی خودشو داره تا جایی که به سلامتیش ضرری نداشته باشه من باهاش مخالفت نمیکنم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

وقتی کاری بده بزرگ و کوچک نداره

نه خودم‌ میکشم به اونم یاد میدم چیزی که ضرر هست انجام نده.دیگه وقتی بزرگ بشه خودش میدونه میخواد بکشه یا نه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ن تربیت اون فامیل شما هم اشتباس  هر دو نوع تربیت دو‌سر یک طیف افراط و تفریط هستن  ...

این چیزا تو حرف قشنگن و همه میدونن اینارو

ولی واقعیت با این حرفاخیلی تفاوت داره

من دور و اطرافم میبیم بچه هایی که منع شدن تو پارکا و هزارجایه دیگه دارن دود و تجربه میکنن

من اجازه ی قلیون کشیدن و میدم ولی نه طوری که هرروز بخواد بکشه مثلا تفریحی مسافرتی مهمونی جایی

الان شما یسر برو مدرسع ی راهنمایی بعد مدرسه و قبل مدرسه دست بچه سیگار میبینی و مصرف موادم تو همین سنا بشدت رواج پیدا کرده

بعد من بچمو که نمیتونم ایزوله کنم بلاخره تو این جامعه قراره بره و بیاد چه بخوام چه نخوام میبینه اینا رواگه من محدودش کنم میره با دوستاش میکشه

پس تا حدودی که خودم بتونم کنترل کنم آزادش میزارم که فقط با خودمون تجربه کنه همه جیو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خانوادم وهمسرم اهل قلیان واین حرفانیستن پس بچه هامم اجازه ندارن بدمیدونیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۲۰سال به بالا باشه دخالت نمیکنم فقط توصیه میکنم که خوب نیست . 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بله  چون من تا یه سنی میتونم کنترلش کنم آیا ۲۰سالشم شد به حرف من گوش میکنه؟ در ظاهرم گوش کنه ...

خیر عزیزم شما پایه تربیتی رو درست بزاری از نوزادی، فرزندت بیست ساله هم بشه می‌تونه بد و خوب رو‌تشخیص بده 

اینکه پنهانی بره دنبال دود و خلاف 

با 

اینکه جلو چشم شمای مادر بره دنبال دود و قلیون و شاید خلاف 

هییییچ فرقی ندارن با هم 

دومی نشون دهنده ی فکر باز و تربیت خوب و آزاد اندیشی شما نیست 

هر دوش نشونه ضعف تربیتی و سهل انگاری والدین هست 

من به اقتضای شغلم با نوجوان و جوان زیاد در ارتباطم 

بین خانواده های با تفکر شما هم نا بسامانی و مشکلات زیاده نه فقط بین خانواده های سختگیر 

هردو رویکرد افراط و تفریط هستن 

حتی میتونم بگم رویکرد شما خطرش بیشتره 

چون اون بچه برای خودش ی نهاد نظارتی دیگه نمی‌بینه میگه هرکاری کنم تایید میشم 

عامل بازدارنده ای نیست دیگ 

با اختلاف بهترین کامنت😂😂👌🏻

والا بخدا

ما تو خونه کبریت هم روشن نمیکنیم

با فندک گاز روشن نمیکنیم

در این حد از بد قلیون بدمون میاد

یه اسپری مو گرفته بودم میوه ای بود

نزدیک شوهرم میشدم میگفت کله ت بو قلیون میده دماغش رو میگرفت انقدر نزدم ازش

آخرش تاریخ انقضاش گذشت انداختمش دور

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

این چیزا تو حرف قشنگن و همه میدونن اینارو ولی واقعیت با این حرفاخیلی تفاوت داره من دور و اطرافم می ...

گفتم که از شما شاید بیشتر با قشر نوجوان و جوان در ارتباطم 

نتیجه هر دو نوع تربیت رو به وضوح دیدم بینشون 

چه تربیت سختگیرانه ای که همه چی رو منع می‌کنه 

چه تربیت سهل انگارانه ای که آزادی زیادی میده 

هر دوش غلطه 

تربیت درست یعنی والد در عین اینکه صلابت خودش رو داره فرزند ازش به عنوان ی نهاد نظارتی حساب خاصی میبره اجازه انجام هرکاری رو به خودش نامیده 

با فرزندش دوست و رفیقه  حس امنیت میده بهش 

اینکه من بچه رو رها کنم بگم بیا هرچی میخوای تجربه کن که نمیشه تربیت 

شاید پس فردا خواست اعتیاد و تجربه کنه سلامتی و جوانی ش رو هدر بده 

شما میگی اوکی عزیزم برو تجربه کن؟! 

اگر هم از مضرات ش بگی که حرفتو نمیخره 

میگه خودم میدونم مگه نمیگی تجربه کنم 

تربیت بچه کار سختیه ولی نه از این ور بوم باید بیفتیم ن از اون ور بوم