2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 104 پست
ن همه ایرانی ها هم اینجور نیستن  ی سری ها هستن فک میکنن چه کار خاص باکلاسی دارن انجام میدن& ...

😅😅😅😅چقدر بدبختن پس که فکر میکنن یه لوله دراز میکنن تو حلقشون اوج با کلاسیه😅😅😅😅

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مادری هست راضی بشه ریه بچه اش خراب شه  این دیگ روشنفکری نیست بگی خودش باید تصمیم بگیره ...

چون خیلی زیاد شده تو جامعه،عادی هم شده

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

بالای 18 سال اگر باشه اره 

مشکلی ندارم کلا با این چیزا 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
در درجه اول احساس میکنم برای خودت قبح خاصی نداره  اصول اخلاقی ت تو رفتارت متبلور بشه رو بچه ...

برای من داره برای اطرافیان ن

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
اره  من معتقدم بچه باید تو خونه همه جیو تجربه کنه تا تو خیابون بادوستاش دنبالش نره که به علاوه ...

یعنی اعتیاد و س ک س و مشروب و همه چی رو تو خونه تجربه کنه که مبادا بیرون تجربه‌ نکنه 

پس نقش شمای نوعی به عنوان مادر چیه 

بود و نبودت چه سودی به حال اون بچه داره وقتی قادر نیستی راه درست و نادرست رو بهش نشون بدی اینقدر معتمد به نفس بارش بیاری که نره سمت هرچی 

تربیت بچه با ول کردنش به حال خود خیلی فرق داره 

چون خیلی زیاد شده تو جامعه،عادی هم شده

ن عزیزم ما هم داریم تو همین جامعه زندگی میکنیم برامون اصلا عادی نیس 

یکی خودخواسته به خودش ضرر بزنه حاضر شه دود به خورد خودش بده 

با اعتیاد فرق نداره والا 

بعدم هرچی باب شد که خوب نیس