2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 104 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸-۹سال

به خدا تو امریکا هم قفله😐😐😐

نکنیییید

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
بالای 16 سال خودش تصمیم بگیره  چون خانوادم از 15 16 سالگی اجازه دادن بکشم الان واسم عقده نشده ...

بارک اله به این خانواده روشنفکر ... اصن خانواده های ایرانی حق هر کاری حتی فکر کردنم از بچه هاشون گرفتن

من اگر بالای ۱۸ سالش بشه شاید بذارم چون اگر تجربه نکنه ممکنه دوست ... پیدا کنه معتاد به چیزای غیر مربوطه اش کنن 

من خودم قلیون و مشروب و ویسکی استفاده میکنم ولی تفریحی نه همیشگی پس بله

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

خودمم نمیکشم چ برسه بچه‌ام 

لب بزنه پک و پوزش تو دهنش خورد میکنم هر کاری میکنه بکنه اما دود و اعتیاد خط قرمزم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خودمون نمیکشیم

نه قلیون نه سیگار نه مشروب 

بچه هم تا ۱۹ ۱۸ من میتونم سعی در هدایت و تربیتش کنم بعد اون تصمیم با خودشه امیدوارم اهلش نشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من اگر بالای ۱۸ سالش بشه شاید بذارم چون اگر تجربه نکنه ممکنه دوست ... پیدا کنه معتاد به چیزای غیر مر ...

ایول ... وقتی به بچه ت اجازه دادی و خودت بهش تعارف کردی . میفهمه که چیز خاصی نیس و دورش نمیره . این تجربه من بود . هر چی به دخترم میگم بیا یه دود بگیر ...میگه دوس ندارم

نه خودم میکشم نه میزارم بچه م بکشه نه شوهرم .پدر شوهرم میکشید که اونم جلو ما نمیزارم بکشه. ضرر داره ...

شما اجازه نمیدی پدر شوهرت بکشه صریحا بهش میگی اجازه نداری🤔🤔🤔

بستگی به سن بچه داره اگه 17به بالا باشه اره ولی اگه کمتر باشه نه 

من همسرم می‌کشه ولی خودم وقتی میکشم دچار سرگیجه میشم براهمین نمی‌کشم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من خودم نمیکشم چون پوست و دندونم واسم خیلی مهمه ( به ریه ها چندان اهمیت نمیدم چون معتقد نیستم اون چنان آسیب شدیدی بهشون توی کوتاه مدت میرسه از این طریق )

ولی بچه ام اگه درآینده احساس کنه دوست داره بکشه، به تربیت خودم اونقدری ایمان دارم که هرکاریو بکنه حواسش به ضرر و منفعتای شخصیش هست و آسیبی به خودش نمیزنه.

چون خودمونیم دیگه، هیچکس با یکی دوبار قلیون کشیدن در ماه نمیمیره.

نهایتا همون پوست یا دندون تحت تاثیر قرار بگیره که بچه ای که من مادرش باشم قطعا از پس اینجور مسائل سطحی برمیاد که نه سیخ بسوزه نه کباب، هم به علاقش برسه هم مراقب خودش باشه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍