2777
2789
عنوان

ب بچتون اجازه میدید قلیون بکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 104 پست

نه خودم نه خانواده هامون نمیکشن و اجازه نمیدم خودشم بکشه مگر اتفاق خاصی بیوفته .خوب بچه همیشه تحت فرمان ما که نیست بعد از یه رنج سنی وارد جامعه میشه که ممکنه تحت تاثیر اونا قرار بگیره .در این صورت سعی میکنم از یه مشاور کمک بگیرم تا راحت بهش کمک کنم خودش رو نجات بده وگرنه عصبی شدن و برخورد تند باعث میشه کار بدتر شه .

خدا کنه جامعه تا اون موقع خوب تر بشه شرایطش تا این دغدغه رو نداشته باشم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش هم اجازه نداره بکشه

با اختلاف بهترین کامنت😂😂👌🏻

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
اره  من معتقدم بچه باید تو خونه همه جیو تجربه کنه تا تو خیابون بادوستاش دنبالش نره که به علاوه ...

افرین ...

به شخصه افراد زیادی در اشنا ها و فامیل دیدم که بشدت در همه موارد سختگیری میکنن . ولی علنا بچه شون خرابکار دراومده 

اینو باید بفهمن پدر و مادرا... 

وقتی از یه چیزی بچه رو منع میکنید شک نکنید بهش حریص میشه  و حتی اگه شما نفهمید اون کار و انجام میده . اینو بهتون قول میدم

ایول ... وقتی به بچه ت اجازه دادی و خودت بهش تعارف کردی . میفهمه که چیز خاصی نیس و دورش نمیره . این ...

من خودم ۱۶/۱۷ سالم بود رفتیم کوه بابام خودش بهم گفت آنقدر میگی می‌خوام بخورم بیا بخور خوردم دیدم واقعا چیزی نیست 

یا همون سیگارم همون روز کشیدم دیدم لذتی نداره

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
شما اجازه نمیدی پدر شوهرت بکشه صریحا بهش میگی اجازه نداری🤔🤔🤔

نه اوایل میکشید من سردرد می‌گرفتم و با لحن محبت آمیز گفتم بابا جون من از دودش سردرد میگیرم حالم بد میشه اگه امکانش هست جای دیگه بکشید .دیگه خودش با شخصیت بود با ما که هست بساط قلیون علم نمیکنه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من خودم ۱۶/۱۷ سالم بود رفتیم کوه بابام خودش بهم گفت آنقدر میگی می‌خوام بخورم بیا بخور خوردم دیدم واق ...

دقیقا .... چون از لحاظ روانی تحت فشار نبودی که نکش نکش نکش حق نداری بکشی ... نوجوان و جوان بهرحال لجباز ه و میخاد استقلالش و اثبات کنه . وقتی میگی بکش ... میگه من خودم تصمیم گرفتم که نکشم و این براش اعتماد بنفس داره .و حس خوبی به خودش پیدا میکنه

الان بچه ش دنیا اومده ؟ مشکلی نداره ؟

یکی از اشنایان ما هم میکشید

الان بچش به شدت مریضه همیشه و رشدش خیلی پایینه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
افرین ... به شخصه افراد زیادی در اشنا ها و فامیل دیدم که بشدت در همه موارد سختگیری میکنن . ولی علنا ...

بستگی داره

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
افرین ... به شخصه افراد زیادی در اشنا ها و فامیل دیدم که بشدت در همه موارد سختگیری میکنن . ولی علنا ...

ن تربیت اون فامیل شما هم اشتباس 

هر دو نوع تربیت دو‌سر یک طیف افراط و تفریط هستن 

یکیش میگه بیا هرکاری میخوای بکن 

یکی میگه هیچ کاری حق نداری بکنی 

هر دوش مردوده

تربیت باید اصولی باشه منطقی باشه 

قطعا ی مادر خوب هرگز اجازه نمیده بچه ش سمت چیزی بره که یک درصد خطر و ضرر توش باشه 

ولی از همون دوران نوزادی  تربیت شروع میشه دوران بچگی که نهال اخلاقیات و باید ها و نباید ها گذاشته میشه