2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 88 پست
چرا .ولی ما رابطه نداشتیم چون باردار بودن واینکه صد درصد از شوهرم مطمعانم.ن فقط ژل شستشو

چون میگن اگه حین رابطه از ژل روان کننده استفاذه نکنید امکانش هست زیگیل بزنید .یعنی اب دهان عفونت مریضی میاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خال هستن برجسته نیستن 

امکانش هست باشه چون چند تا هست من خودم یه الک قهوه ایی تو لابیام زده برامنم کاملا صاف رو سطح هست و حالت نقطه یا خالی نیس دکتر گف از عفونت زیاد اینجوری شدع تازه من مجردم ولی برا شما احتمالش هست ک باشه سرکه سفید بزن روش ببین سفید میشن یان تغییر رنگ میده یان چون قهوه ایی هست احتمالش اینک باشه هست

تو بارداری سیستم ایمنی بدن بهم میریزد واسه همین زیاد شده زگیل هات هر چقدر بیشتر استرس داشته باشی بدتر میشه بیماریت چون شدت بیماری کاملا وابسته به سیستم ایمنی ست و استرس برا سیستم ایمنی سم هست 

امکانش هست باشه چون چند تا هست من خودم یه الک قهوه ایی تو لابیام زده برامنم کاملا صاف رو سطح هست و ح ...

چند روز پیش سرکه سیب گرفتم (خونده بودم برای زگیل خوبه) و اگه باشه سفید میشن  , زدم تغییری نکرد , 4 ساله خارش خیلی اذیتم میکنه فقط سمت راستم بین لب بزرگ و کوچیک میخاره  ,ماما و دکتر زنان رفتم بهم پماد کلوتریمازول دادن و مترونیدازول داخلی و قرصش و ...  هیکدوم تاثیر نداشت 

چند روز پیش سرکه سیب گرفتم (خونده بودم برای زگیل خوبه) و اگه باشه سفید میشن  , زدم تغییری نکرد ...

عزیزم وچهارساله؟اگر زگیل بود ک تو این چهار سال کل واژنتو گرفته بود یا سیستم ایمنی دفع میکرد و زگیلا خود ب خود خوب میشن چون اینهمه وقت شما عفونت داری صددرصد فلوکنازول باید بخوری و پماد واژینال برو دکتر عنبر نسارا من دود کردم بهتر شدم لباس زیرم نپوش

عزیزم وچهارساله؟اگر زگیل بود ک تو این چهار سال کل واژنتو گرفته بود یا سیستم ایمنی دفع میکرد و زگیلا ...

کپسول فلو کونازول رو دکتر بهم داده بود تا 6 ماه میخوردم ,پماد واژینال هم بارها استفاده کردم ,عنبر نسا دارم استفاده کردم انواع پماد کورتون دار  تاثیر نداره

کپسول فلو کونازول رو دکتر بهم داده بود تا 6 ماه میخوردم ,پماد واژینال هم بارها استفاده کردم ,عنبر نس ...

تاثیر ن اره چون یه جای کار ایراد داره کف حمام نشین بعد از دسشویی خودتو خشک کن موقع رابطت بهداشت حتما رعایت کن لباس زیراتو زودهرروز عوض کن یا کلن نپوش واژن جای حساسی هست من خودم مجردم ولی همیشه خدا عفونت دارم هربارم قرص خوردم بازم دارم باید رعایت کنی تا خوب بشی فلوکنازول باید هفته یکی تا شبش ماه مصرف بشه ولی طبق دستور دکتر ن سرخود

مطمئنی زگیله؟ منم سر بارداری پسرم اون ناحیه پر از زگیل شد، اما ناشی از بارداری بود و بعد اون تماما ...

اخه هی پیشرفت میکنه میترسم داخل رحمم هم بگیره ..شمارو سز کردن یا طبیعی

مطمئنی زگیله؟ منم سر بارداری پسرم اون ناحیه پر از زگیل شد، اما ناشی از بارداری بود و بعد اون تماما ...

خیلیا گفتن تو بارداری گرفتن وبعد خوب شدن ...نمیدونم دکترم دید گفت زگیله