2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

6004 بازدید | 88 پست

لطفا هرکی یه دکتر خیلی عالی وماهر میشناسه تو اصفهان معرفی کنه باردارم ووزیگیل تناسلیم خیلی زیاد شده خیلی دکترم پماد ادیب درم داد فایده نداشت یه بارم پماد ایمی کیمود .لطفا دکتر خیلی خوب میدونین معرفی کنین 

تاپیکمو کامل بخونید چه ازمایشی باید بدم ؟هرازمایشگاهی برم قبوله؟؟چی بگم ازمایش ایدز بگم https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-دعاتون-میکنم-گیر-کردم-شاید-حالیم?postId=291695237

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید  من سوال دارم   زگیلای شما قابل دیدن هستن؟  چطور متوجه شدید که زگیل دارید

باید با دستگاه ببینند تا مشخص بشه توی معاینه ها 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
من دکتر زنان رفتم و دکتر پوست اصلن با دستگاه ندیدن با چشم دیدن

زنداییم می‌گفت انگار با دستگاه دیدن چون توی دهانه رحمش بود با چشم قابل دیدن نبود

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

من 3 ساله خارش  شدید دارم بین لب ها  بعد بعضی قسمتایی که میخاره قهوه ای شده  چند نقطه  هر کدوم اندازه های خیلی کوچیک (چندباری دکتر رفتم درمان نشدم) خودم به زگیل مشکوکم   

زنداییم می‌گفت انگار با دستگاه دیدن چون توی دهانه رحمش بود با چشم قابل دیدن نبود

اوه اون ک داخل واژن هست اونم تازه پاپ اسمیر میگیرن ولی خب برا بعضیا دستگاه میبینن وگرنه بیرون واژنو با چشم میبینن یا اگر متوجه نشن روش محلول میزنن

میشه بگی زگیلات چ شکلین و اینک چقد وقت بعد ارتباط با هکسرت زگیل گرفتی یعنی چند وقت بعد

شکل گل کلم ..کلا از وقتی بار دار شدم تا الان ک هشت ماهمه ولی همسرم نداره اصلا