2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 88 پست
فعلا نمیتونم تو بارداری .تا بعد هم نمیتونم صبر کنم

اگه زگیل از بیرونه تو بارداری فک نکنم مشکلی داشته باشه

اگه نمیکنی باید سیستم ایمنیتو قوی کنی تا بدنت خودش از بین ببرتش

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
اگه زگیل از بیرونه تو بارداری فک نکنم مشکلی داشته باشه اگه نمیکنی باید سیستم ایمنیتو قوی کنی تا بدن ...

ن نداره ولی زایمان طبیعی نمیشی واینکه هی رشد میکنه خودم میترسم واسترس میگیرم ...واینکه چطوری سیستم ایمنبمو قوی کنم .نگو خنگه ،😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نداره ولی زایمان طبیعی نمیشی واینکه هی رشد میکنه خودم میترسم واسترس میگیرم ...واینکه چطوری سیستم ا ...

خود دکترا برا تقویت دربرابر زگیل بیشتر قرص هگزایم و پاورفیت میدن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
وا اسی داری میگی هم از خودت مطمئنی و هم از شوهرت خب از هوا که این ویروس رو نگرفتی ۹۹ درصد راه ...

خوب مطمعنم ک میگم اون فقط اینترنته ک نوشته از راه جنسی وگرنه من خیلیارو میشناسم ک از عفونت گرفتن .واینکه ما رابطه نداشتیم به خاژر شرایط بچه من اول عفونت گرفتم وبعدم زیگیل واینکه شوهرم ازش منفی بود وخودمم ک مطمعنم

خوب مطمعنم ک میگم اون فقط اینترنته ک نوشته از راه جنسی وگرنه من خیلیارو میشناسم ک از عفونت گرفتن .وا ...

من مادر جونمم وپیره وگرفته ..وپدر بزرگم ده ساله فوت شده پس اونم شک کنبم ..اینا خرافاته اگه پزشک خوب باشه همه رو به این ربط نمیده .قرار نیس همه خراب باشن .با این افکار خیلیا توهم زدن وشک کردن ولی من مطمعنم چون خیلی مریضی گرفتم از وقتی باردار شدم اصلا ربطی به شوهر بی چارم نداره