_78bano مدیر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 80 پست دخترااا میشه بیاین بگین تغذیه اتون ماه های اول بارداری چیا بود؟ در طول روز چیا میخورین که مقوی باشه واسه نی نی 1402/02/31 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 دارویی چیزی مصرف میکنی؟ بابت رحم دوشاخ؟؟ نه اخه این مدل رحم از سه ماهگی مشکل ایجاد میکنه اکثرا بیشتر باعث زایمان زودرس میشه احتمالا اون زمان باید سرکلاژ کنماما الان دکترم تقویتی فقط داده شما کدوم شهری دکترتون کی هست
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 بابت رحم دوشاخ؟؟ نه اخه این مدل رحم از سه ماهگی مشکل ایجاد میکنه اکثرا بیشتر باعث زایمان زودر ... نه من چون اسپرمهمسرم ضعیف.برا تقویت نطفا بهم دارو داده.و همینطور امپول ضد انعقاد خونشیرازم عزیزم همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 نه من چون اسپرمهمسرم ضعیف.برا تقویت نطفا بهم دارو داده.و همینطور امپول ضد انعقاد خون شیرازم عزیزم من به دکترم گفتم سقط داشتم قبلا دارویی چیزی لازم نیست بخورم گفت نه یه بار سقط مسئله ای نیستاتفاقا زمان اون سقطم هم مریض خودش بودم من مشهدم دکتر تیمورزاده خیلیم معروفه اینجا
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 من به دکترم گفتم سقط داشتم قبلا دارویی چیزی لازم نیست بخورم گفت نه یه بار سقط مسئله ای نیست ... اره ماها نگرانیم.والا خیلی ها سقط داشتن و بعدش هم بارداری راحتی رو تجربه میکن.انشاالله روزی من و شما همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 اره ماها نگرانیم.والا خیلی ها سقط داشتن و بعدش هم بارداری راحتی رو تجربه میکن.انشاالله روزی من و شما ... اره واقعا انشالله خدا هیچ خانمی رو تو حسرت بچه نزاره
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 اره واقعا انشالله خدا هیچ خانمی رو تو حسرت بچه نزاره الهی امین همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند