_78bano مدیر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 80 پست دخترااا میشه بیاین بگین تغذیه اتون ماه های اول بارداری چیا بود؟ در طول روز چیا میخورین که مقوی باشه واسه نی نی 1402/02/31 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 نه عزیزم به بو که حساس نیستم ولی سینه چرا هم حساس شدن هم درد میکنن ترشح خیلی دار ... الهی شکر.من خیلی ها رو دیرمکه علایمی نداشتن.نگراننباش همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 الهی شکر.من خیلی ها رو دیرمکه علایمی نداشتن.نگراننباش شما هم درد زیر دل یا کمر درد داری؟ من اکثرا اینجوریم ولی لکه بینی چیزی ندارم
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 چرا سقط داشتی مهگل منم دوسال پیش سقط داشتم تو پنج هفته افتادم رو خونریزی خودش سقط شد&n ... نه اولین نفر بو ها رو متوجه میشم.به بو گوشت حساسم.بو همسرم.و خیلی ببخشید بوی سرویس بهداشتیمن سقط شده بود اما لکه بینی همنداشتم.تو سونو فهمیدم.من همسرم ضعف اسپرم داره.احتمالا واسه همون نطفه ضعیف بود همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 نه اولین نفر بو ها رو متوجه میشم.به بو گوشت حساسم.بو همسرم.و خیلی ببخشید بوی سرویس بهداشتی من سقط ش ... پس خیلی عجیبه من اصلا اینجوری نیستم اتفاقا عاشق بوی غذام شما هم ترشح سفید داری؟ من همش دارم میترسم
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 شما هم درد زیر دل یا کمر درد داری؟ من اکثرا اینجوریم ولی لکه بینی چیزی ندارم من دل درد و کمر درد هم در حد گرفتگی و خفیف بودن.زیاد نیست.دکتر میگه برا لانه گزینی همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 من دل درد و کمر درد هم در حد گرفتگی و خفیف بودن.زیاد نیست.دکتر میگه برا لانه گزینی اره واسه منم خیلی خفیفه ولی اکثرا این حالتو داشتم از اول بارداری
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 پس خیلی عجیبه من اصلا اینجوری نیستم اتفاقا عاشق بوی غذام شما هم ترشح سفید داری؟ ... ببین عزیزم استرس و نگرانی بدترین اتفاقتوکل به خدا کنمن این بار باور دارم خدا بهم داده.خودش همنگهدارش.اره ترشح زیاد دارم همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 ببین عزیزم استرس و نگرانی بدترین اتفاق توکل به خدا کن من این بار باور دارم خدا بهم داده.خودش همنگ ... اره انشالله به سلامتی به دنیا بیاد واسه هردومونمنم باور دارم ته دلم میگه این بار میمونه واسم خیلی دلم روشنه ولی گاهی وقتا هم ترس میاد سراغم
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 انشاالله به زودی بیا و بهمون بگو که قلبش تشکیل شده.من میخوام۱۰خرداد تولد امام رضا برم انشاالله. همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 اره انشالله به سلامتی به دنیا بیاد واسه هردومون منم باور دارم ته دلم میگه این بار میمونه واسم ... من زمان ها که استرس دارم صلوات میفرستم.نماز میخونم.یا خوابم.یا در حال دعا🤣🤣🤣🤣 همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 من زمان ها که استرس دارم صلوات میفرستم.نماز میخونم.یا خوابم.یا در حال دعا🤣🤣🤣🤣 استراحت مطلق دکتر بهت داده؟ من رحمم دوشاخه دکترم گفت زندگی اروم داشته باش نزدیکی هم ممنوع شما هم ممنوع؟
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 استراحت مطلق دکتر بهت داده؟ من رحمم دوشاخه دکترم گفت زندگی اروم داشته باش نزدیک ... نه دکتر هیچی نگفت.خودم گفتم احتیاط کنمنزدبکی ممنوعارگاسم هم ممنوع همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 استراحت مطلق دکتر بهت داده؟ من رحمم دوشاخه دکترم گفت زندگی اروم داشته باش نزدیک ... دارویی چیزی مصرف میکنی؟ همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
_78bano مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 402 نه دکتر هیچی نگفت.خودم گفتم احتیاط کنم نزدبکی ممنوع ارگاسم هم ممنوع وای چرا ارگاسم ممنوعه؟ اخه من دکترم گفت نزدیکی نداشته باش ولی من داشتم سطحی بدون دخول یعنی اونم ضرر داره دیگه انجام ندم؟
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 وای چرا ارگاسم ممنوعه؟ اخه من دکترم گفت نزدیکی نداشته باش ولی من داشتم سطحی بدون دخول& ... ببین عزیزم شرایط و بدن ها باهم فرق داره.به من گفت فعلا ممنوع.تا حداقل ۴ماه اول بگذره.سعی کننداسته باشی همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند