2777
2789
دارویی چیزی مصرف میکنی؟

بابت رحم دوشاخ؟؟ 

نه اخه این مدل رحم از سه ماهگی مشکل ایجاد میکنه اکثرا بیشتر باعث زایمان زودرس میشه 

احتمالا اون زمان باید سرکلاژ کنم

اما الان دکترم تقویتی فقط داده 

شما کدوم شهری دکترتون کی هست

بابت رحم دوشاخ؟؟  نه اخه این مدل رحم از سه ماهگی مشکل ایجاد میکنه اکثرا بیشتر باعث زایمان زودر ...

نه من چون اسپرم‌همسرم ضعیف.برا تقویت نطفا بهم دارو داده.و همینطور امپول ضد انعقاد خون

شیرازم عزیزم

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من چون اسپرم‌همسرم ضعیف.برا تقویت نطفا بهم دارو داده.و همینطور امپول ضد انعقاد خون شیرازم عزیزم

من به دکترم گفتم سقط داشتم قبلا دارویی چیزی لازم نیست بخورم 

گفت نه یه بار سقط مسئله ای نیست

اتفاقا زمان اون سقطم هم مریض خودش بودم 

من مشهدم دکتر تیمورزاده خیلیم معروفه اینجا

من به دکترم گفتم سقط داشتم قبلا دارویی چیزی لازم نیست بخورم  گفت نه یه بار سقط مسئله ای نیست ...

اره ماها نگرانیم.والا خیلی ها سقط داشتن و بعدش هم بارداری راحتی رو تجربه میکن.انشاالله روزی من و شما 

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
اره ماها نگرانیم.والا خیلی ها سقط داشتن و بعدش هم بارداری راحتی رو تجربه میکن.انشاالله روزی من و شما ...

اره واقعا انشالله 

خدا هیچ خانمی رو تو حسرت بچه نزاره