2777
2789
عنوان

بی میلی شدید

674 بازدید | 50 پست

خانما می‌بخشید جای دیگه ای رو ندارم سوال بپرسم...

متاهلم، چند وقته به حدی بی میلم که همسرم بهم دست بزنه هم خوشم نمیاد، میشه یه راهکاری چیزی بهم بدید؟ ممنونتون میشم بخدا

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

این کار مشاوره 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارو مصرف میکنی؟ یا رژیم غذایی ت فرق کرده؟

فکر نکنم هیچ کدوم، مزاجم سرده ولی، نمیدونم چی کار کنم، گرمی هم میخورم درست نمیشه، دارو هم فقط ضدبارداری میخورم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

آجیل زیاد بخور. کره بادام زمینی و خرما . قطره گل سرخ استفاده کن. شکوفه سنجد دم کن بخور. خیلی به بهداشت خودت و شوهرت برس ادکلن و اینا ..... و برنامه ریزی کن برنامه بچینید موثرع 

ببین از چه موضوعی نسبت به همسرت دلخور یا دلسرد شدی این خیلی مهمه اگه این نیست ، شاید کمبود ویتامین ...

دلخور نیستم ازش خدا رو شکر،،چکاپ چنده الان؟

فکر نکنم هیچ کدوم، مزاجم سرده ولی، نمیدونم چی کار کنم، گرمی هم میخورم درست نمیشه، دارو هم فقط ضدبارد ...

خب شاید دلیلش همینه

یه مدت قطع کن

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
خب شاید دلیلش همینه یه مدت قطع کن

چند وقتی قطع کرده بودمم همین جوری بودم، الان یه ماهه چه دوباره شروع کردم فقط

دلخور نیستم ازش خدا رو شکر،،چکاپ چنده الان؟

حدودا یک تومن فککنم

ببین گفتی قرص ضد بارداری میخوری، …این خودش کلا سیستمت رو از کار میندازه، …دیگه نخور . احتمال قوی مال همینه.

دو علت میتونه داشته باشه . جسمی و روانی .شما  از لحاظ بدنی مشکل دارید یا از لحاظ روانی به هم ری ...

فکر میکنم بیشتر بدنی...

حدودا یک تومن فککنم ببین گفتی قرص ضد بارداری میخوری، …این خودش کلا سیستمت رو از کار میندازه، …دیگه ...

نمیتونم، به هیچ وجه نمیتونم نخورم متاسفانه، ولی قبلا که میخوردم میل داشتم یه مدت ها، ولی خب دو سه ماه اخیر میلم پایین اومده، فکر کنم طبعم سرد تر از قبل شده

حدودا یک تومن فککنم ببین گفتی قرص ضد بارداری میخوری، …این خودش کلا سیستمت رو از کار میندازه، …دیگه ...

خیلیه یه تومن🤕 ندارم اون قدر

عزیزم 

من دوره ای که قرص ضد بارداری مصرف میکردم بی میلی شدییید پیدا کردم،در حدی که دو سه ماه یه بارم دلم رابطه نمیخواست

کلا بیزار بودم،حتی بدم میومد همسرم بهم دست بزنه

وقتی قرصو ول کردم هم خودم هم همسرم متوجه این تغییر شدید شدیم

برای من که از عوارض قرص بود

شما هم یه امتحانی بکن

سه چهار ماه روش جلوگیریتو عوض کن

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم