2777
2789
عنوان

بی میلی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست
عزیزم  من دوره ای که قرص ضد بارداری مصرف میکردم بی میلی شدییید پیدا کردم،در حدی که دو سه ماه ی ...

آخه میگم من عوض کردم، شش ماه بود قرص نمیخوردم فرقی نکرد متاسفانه، الانم که دوباره شروع کردم بازم همونه...🤕

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه میگم من عوض کردم، شش ماه بود قرص نمیخوردم فرقی نکرد متاسفانه، الانم که دوباره شروع کردم بازم همو ...

من قبل از این تجربم که قرص میخوردم میل جنسیم خوب بود

یه مدت ول کردم،دوباره که شروع کردم دچار بی میلی شدم که بعد کلا گذاشتمش کنار

برای من که مشکل قرص بود

گفتم بگم شاید برای شما هم اینجور باشه که میگید نیست دیگه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
بیشتر غذاهای گرم و مقوی بخورین . سردی رو از سبد غذایی تون حذف کنین .

حذف کامل؟ میشه چند تا چیز گرم پیشنهاد بدید

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
قطره ی گل سرخ میگن خیلی عالیه. عطر گل سنجد هم فوووق العاده است. 

قطره گل سرخ چطوری استفاده میشه؟ از کجا بگیرم؟

منم مدتیه خیلی بی میل شدم خیلی شدید هیچ حسی ندارم و از خودم بدم میاد براش هم تاپیک زدم فقط رژیم گرفتم نمی‌دونم از اونه یا نه وگرنه منم اصلا قرص ضد بارداری نمی‌خورم

شماچند سالته چند تا بچه دارین؟

میگم شاید به خاطر اینا باشه

من قبل از این تجربم که قرص میخوردم میل جنسیم خوب بود یه مدت ول کردم،دوباره که شروع کردم دچار ب ...

ممنون که وقت گذاشتید عزیزم❤️🍀

منم مدتیه خیلی بی میل شدم خیلی شدید هیچ حسی ندارم و از خودم بدم میاد براش هم تاپیک زدم فقط رژیم گرفت ...

من متولد هشتادم، بچه ندارم

منم چندماه بعد زایمانم اینطوری شدم روز بروزم بدتر میشم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...