fafa۸۰ مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان بی میلی شدید | مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست خانما میبخشید جای دیگه ای رو ندارم سوال بپرسم...متاهلم، چند وقته به حدی بی میلم که همسرم بهم دست بزنه هم خوشم نمیاد، میشه یه راهکاری چیزی بهم بدید؟ ممنونتون میشم بخدا این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1402/02/31 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joondelsa عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 881 عزیزم مال داروی ضدبارداریه من خودمم همینطورم۲ماه بعداز قطع دارو شما خوب میشید روشتون عوض کنید که دارو وامپول نباشه عیبی نداره تجربه شد🥲
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عزیزم مال داروی ضدبارداریه من خودمم همینطورم۲ماه بعداز قطع دارو شما خوب میشید روشتون عوض کنید که دار ... عوض کردم عزیزم، فرقی نداشته، چند بار بگم😅😅 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
gerdab عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2851 خواهشا خواهشا تیکه نندازین عزیزم، یه نگاه به تاپیک های قبلم بندازین میفهمین توی شرایط سختی ام عزیزم اصلاً قصد تکه انداختن ندارم . من تاپیک های قبلی شما رو ندیدم . اکثر خانمها اینجوری هستن . ببخشید معذرت خواهی می کنم. این کاربری دست دونفر هست
joondelsa عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 881 عوض کردم عزیزم، فرقی نداشته، چند بار بگم😅😅 خب عزیزم دلایلش همینا میتونه باشه وقتی شما مشکل روحی وجسمی نداری سنتم خوبه فقط یک دلیل میتونه بشه از اینا که خارج نیست.بارداریا بچه کوچیکم نداری پس چ مشکلیه عیبی نداره تجربه شد🥲
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6838 خیلیه یه تومن🤕 ندارم اون قدر نمیخاد بری ، مشکلت همون قرصا هست عزیزم.منم یه مدت اوایل ازدواج میخوردم داغون شدم.میلم صفر شد ، شوهرمو میدیدم انگار دشمنمو دیدم..بعدش که ترک کردم یکسال طول کشید تا برگشتم به حالت اولبازم برو دکتر زنان بگو شاید کمکت کرد، ولی راهش همینه
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 13211 آجیل زیاد بخور. کره بادام زمینی و خرما . قطره گل سرخ استفاده کن. شکوفه سنجد دم کن بخور. خیلی به بهدا ... اینا موثره