باشه عزیزم اگه یادش بود حتما برات می نویسم این قضیه مال ۲ سال پیش بود ولی اگه شما ی داروخانه ی خوب بری که پزشک داروسازش خوب باشه اون قطعا راهنماییت می کنه
منم بعد از زایمان دومیم اینجوری شدم بعدم رفتم باشگاه فیت بشم گفتم شاید بخاطر انداممه ولی نه خیلی بدت ...
بیهوشی یا بی حسی زدین سر زایمان؟
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
هر دو بیحسی ولی بعد از زایمان اولم هیچ مشکلی نداشتم از نظر میل
منم بی حسی میگن از عوارض اونه نمیدونم ولی خیلی بده انگار ادم واسه هیچی دیگه انگیزه نداره
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...