2777
2789
عنوان

بی میلی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست
منم چندماه بعد زایمانم اینطوری شدم روز بروزم بدتر میشم

منم بعد از زایمان دومیم اینجوری شدم بعدم رفتم باشگاه فیت بشم گفتم شاید بخاطر انداممه ولی نه خیلی بدتر شدم خیلی عین پیرزنها هیچ حسی ندارم

خواهر منم مثل شما شده بود ی قرصی از داروخانه گرفت واسه افزایش میل جنسی بانوان بود اسمش رو نمی دونم و ...

میشه خوااااهش کنم بپرسین ازشون اینجا واسم بنویسید اسمشو؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه من هفتادیم دو تا بچه دارم تو که نباید اینجوری باشی

متاسفانه هستم، پول دوا درمونشم ندارم که برم چکاپ ببینم چمه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
حذف کامل؟ میشه چند تا چیز گرم پیشنهاد بدید

حذف کامل که نمیشه . غذاهای انرژی زا گرم محصوب میشوند . عسل ، کره . گوشت گوسفند. میوه هایی مثل انبه موز خرما پسته گردو بادام گرم هستن  از سردی مثل ترشی و دوغ دوری کنین 

این کاربری دست دونفر هست  

میشه خوااااهش کنم بپرسین ازشون اینجا واسم بنویسید اسمشو؟

باشه عزیزم اگه یادش بود حتما برات می نویسم این قضیه مال ۲ سال پیش بود ولی اگه شما ی داروخانه ی خوب بری که پزشک داروسازش خوب باشه اون قطعا راهنماییت می کنه 

حذف کامل که نمیشه . غذاهای انرژی زا گرم محصوب میشوند . عسل ، کره . گوشت گوسفند. میوه هایی مثل ...

همشونم گرونن گرمی ها😓🤕

باشه عزیزم اگه یادش بود حتما برات می نویسم این قضیه مال ۲ سال پیش بود ولی اگه شما ی داروخانه ی خوب ب ...

خدا خیرتون بده، اگه بپرسین ممنون میشم

منم بعد از زایمان دومیم اینجوری شدم بعدم رفتم باشگاه فیت بشم گفتم شاید بخاطر انداممه ولی نه خیلی بدت ...

بیهوشی یا بی حسی زدین سر زایمان؟

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
هر دو بیحسی ولی بعد از زایمان اولم هیچ مشکلی نداشتم از نظر میل

منم بی حسی میگن از عوارض اونه نمیدونم ولی خیلی بده انگار ادم واسه هیچی دیگه انگیزه نداره

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
از لوازم آرایشی و آرایشگاه بزنین خرج بدن خودتون بکنین .

خواهشا خواهشا تیکه نندازین عزیزم، یه نگاه به تاپیک های قبلم بندازین میفهمین توی شرایط سختی ام