2777
2789
عنوان

راه ازدواج خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 22 پست
سوره یس مرتب بخون سوره طاها هم همینطور ایت الکرسی هم بخون  سعی کن متوجه بشی ایرادای اخلاقیت ...

چی بگم دختر مهربون شاد و شوخ طبعی هستم اما اینا نیست به خدا آدم میشناسم اخلاق نداره ازدواج کرده من از دوستام اونی که بداخلاق و بی معرفتتر بود سریعتر ازدواج کرد

بزار يكم باهات رك باشم عزيزم دوره ي اينكه شما مثل يه دختر خوب اروم و بي سروصدا بياي و بري و سرت تو كار خودت باشه و بخاطر اين نجابتت خواستگارا دم خونه صف بكشن تموم شده رفته ديگه كسي صبر نميكنه مادرو خواهرش براش استين بالا بزنن از بس كه زن و دختر شكارچي ريخته همه جا مرداي خوب و درست حسابي رو روي هوا ميزنن ميمونن اينايي كه شرايط خوبي ندارن كه اونام بدرد تو نميخورن چون تو سنت كم نيس و بخواي بري يا يع ادم با شرايط پايين خيلي طول ميكشه تاسروسامونش بدي خلاصه كنم برات شوهر ميخاي بايد نواقص صورتتو برطرف كني اكه جديه، ارايش قشنگ بكن لباساي شيك بپوش گردش و دورهمي دسته جمعي برو و مرد خوب ديدي سعي كني يكم در حد معقول چراغ سبز بدي كه اونم بدونه توام ميخاي با كسي باشي با قيافه گرفتن و مغرور بازي كسي سمتت نمياد مناسفانه شرايط جامعه همينه بنظرم يكم خودت زرنگ باش فقط ضايع بازي درنياري هم يه حالت مغرور بي منت وار داشته باش اما در كنارش انعطاف پذير باش حرف بزن نظر بده اجتماعي باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرس عزیزم اره بیشتر به زرنگی

اره اصلا دست رو دست نزار يه تغييراتي به سرو وضع خودت و استايل زندگيت بده حتما انشالله يه بخت عالي نصيبت بشه اصلا نگو سنم بالاس يه طايفه ميشناسم همه از دم بالاي ٣٥يا ٤٠ازدواج ميكنن همه هم با مرداي خوش موقعيت

اره اصلا دست رو دست نزار يه تغييراتي به سرو وضع خودت و استايل زندگيت بده حتما انشالله يه بخت عا ...

خدا کنه بخت من هم باز سه و بقیه دخترای دهه شصتی گاهی وقتا بچه های داداشم رو میبینم گریم میگیره میگم من حتی مادر هم نمیشم

چی بگم دختر مهربون شاد و شوخ طبعی هستم اما اینا نیست به خدا آدم میشناسم اخلاق نداره ازدواج کرده من ا ...

افرین متوجهم ولی منظورم اینه حتی ایرادای کوچکتم رفع شه خدا بزرگه منم ۳۴سالگی ازدواج کردم هنوز خیلی دوستامم مجردن فقط تلاش کن خدا بزرگه دختر گل