2777
2789
عنوان

راه ازدواج خوب

349 بازدید | 22 پست

بچه ها من سالها از خدا خواستم واسه ازدواج و الان بالای سی سالمه و هیچ خواستگاری نداشتم شاغلم خونواده خوب از نظر اخلاق هم  میگن که خوبم قیافه هم نه زشت نه اونقدر زیبا واقعا موندم چرا تو شرکت بزرگ هم کار میکنم اما خواستگار نداشتم یه مورد هم بوده که طرف کلا شخصیت عصبی داشت و بدرد نمی‌خورد از طرفی اهل دوستی خیابونی هم نیستم خدایا چرا اینجوریه یعنی همیشه تنها میمونم

نگاه عزیزم پسرا وقتی میخوان با کسی ازدواج کنن اول درخواست آشنایی میدن و اینکه ازدواج سنتی دیگه خیلی کمه نمیشه بگی من اهل دوستی نیستم ک باید با فردی ک میاد بهت درخواست میده کلی نشست برخواست کنی تا ب ازدواج بکشه ولی ادمی هم باشه ک خدایی نکرده درخواست های بد نداشته باشه فقط ادم برا شناخت ازدواج بخوادهمه اکثرا دوستی ایناس یا ب واسطه آشنایی یا فامیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام - عزيزم الان مدل ازدواج فرق كرده - ديگه خيلي كم پيش مياد پسرها سنتي ازدواج كنن 

به نظرم شخص مجردي توي سن من و شما ، ديگه نبايد منتظر بمونه تا براش خواستگار بياد ، بايد با جنس مخالف ارتباط برقرار كني اما توي چارچوب مشخص 

همين دوستي هاي خيابوني و مجازي خيلياش به ازدواج ختم شده - همه ي درها رو روي خودت نبند 

الان اينجوريه - همينجوري تنها بموني و بري سر كار و بياي خونه ، اتفاقي نميوفته 

سوره یس مرتب بخون سوره طاها هم همینطور ایت الکرسی هم بخون 

سعی کن متوجه بشی ایرادای اخلاقیتو از چندین نفر بپرس که مطمینی بهت راست میگن

کلا به خودتم بیشتر برس 

برو کلاسای مختلف برو باشگاه برو تور و سفر 

نگاه عزیزم پسرا وقتی میخوان با کسی ازدواج کنن اول درخواست آشنایی میدن و اینکه ازدواج سنتی دیگه خیلی ...

نمیشه که اون آدمی که از اول میگه هدف ازدواج نیست فقط دوستی چرا بره به روح و روانش آسیب بزنه؟

سلام - عزيزم الان مدل ازدواج فرق كرده - ديگه خيلي كم پيش مياد پسرها سنتي ازدواج كنن  به نظرم ش ...

من يادمه قبل از ازدواجم توي ارايشگاه يه خانم مسني كلي سوْال پيچم كَرد ، 😂 فكر كردم خواستگاره ! ( سنتي ) 🤦🏻‍♀️😂

بعد ديدم سوالهاش كه تموم شد گفت خداروشكر نوه ي من ازدواج كرده از شما كوچيكتره - نميدونم چرا دخترا همينجوري موندن ! 😂😂😂😂😂 بعد دستشم داشت تكون ميداد همينجورييي رو ميگفت 😂🤦🏻‍♀️ 

ميخوام بگم عزيزم ازدواج سنتي ديگه خيلي خيلي كم شده 

پيرزن ها هم مثل قبل نيستن حتي 😂😂😂😂

ازدواج خبلی کم شده 

اره متاسفانه این مشکل خیلی از دختراست که خیلی آسون هم موقعیت خوب دارن هم شخصیت خوب بیشتر دنبال دختر کم سن هستند ولی من اونموقع ها دنبال درس بودم

نمیشه که اون آدمی که از اول میگه هدف ازدواج نیست فقط دوستی چرا بره به روح و روانش آسیب بزنه؟

ن نگفتم اینو ی پسر اول اولش مشخص میکنه وفتی میاد سمت آدم من برا ازدواج میخوام یا دوستی برای منم مجردی همینطور بود 

سلام - عزيزم الان مدل ازدواج فرق كرده - ديگه خيلي كم پيش مياد پسرها سنتي ازدواج كنن  به نظرم ش ...

اخه تو خیابون یه جوریه آدم دوست بشه خوشم نمیاد اما سرکار مشکلی ندارم اگر مورد خوب باشه که اونم نیست