2777
2789
مامان های که تازه فهمیدین نی نی دارین بیاین با هم باشیم منم امروز فهمیدم البته کیفیت دوربین کمه کم ...

منم دیروز موعدم بود آزم مثبت شد.مال منم اولش هاله کمرنگ انداخت 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم مبارکت باشه....پسر منم به شدت نی نی دوست داره سه سالشه همش دنبال بچه هاس تو خیابون هرشب به خاطر نی نی گریه میکنه...منم الان ۱۱ هفتم... ۴ خرداد هم نوبت ان تی دارم و به شدت استرس دارم😅🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
مال منم یه هاله عجیب انداخت البته تحمل ندارم ۴روز مونده همه ی علائم پریودی رو هم دارم ولی یه علا ...

منم علایمی داشتم ک برا ماه های دیگ نداشتم برا همین شک کردم ی هفته مونده ب پری بیبی هاله انداخت ی تاپیک مونده ب اخر گفتم از علایمام

منم علایمی داشتم ک برا ماه های دیگ نداشتم برا همین شک کردم ی هفته مونده ب پری بیبی هاله انداخت ی تاپ ...

اخه میگن حتما از پریودی بگذره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اخه میگن حتما از پریودی بگذره

اگ زود لقاح صورت بگیره زود مشخص میشه من دو روز مونده ب موعدم آزم مثبت شد با بتای ۳۷۵۳امروز میرم دکتر ولی بتام بالاس؟؟

اگ زود لقاح صورت بگیره زود مشخص میشه من دو روز مونده ب موعدم آزم مثبت شد با بتای ۳۷۵۳امروز میرم دکتر ...

اصلا نگران این چیزها نباش

بسپار دست خدا.

من ۱۰ روزه بشدت تخمدانهام درد میکنن

زیر دلم

الان ۴روز مونده

بی بی زدم منفی بود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خانوما تورو خدا جوابمو بدین  من همش میرم دستشویی گلاب ب روتون بعد نمی‌دونم کلیه هامه یا بالاتر ...

منم ی هفته قبل پری تکرر ادرار داشتم حتی شبا هم چند باری میرم دیروز موعدم بوده.

اصلا نگران این چیزها نباش بسپار دست خدا. من ۱۰ روزه بشدت تخمدانهام درد میکنن زیر دلم الان ۴روز م ...

اره منم درد تخمدان داشتم تیرمیکشید ول میکرد دل دردم هم داشتم ان شاءالله که برا تو هم علایم بارداریه عزیزم.

منم ی هفته قبل پری تکرر ادرار داشتم حتی شبا هم چند باری میرم دیروز موعدم بوده.

شما بارداری؟

خیلی استرس دارم یک هفته ای میشه اینجور شدم با اینکه قبلاً خیلی کم میرفتم الان طوری شده از خواب بیدارم می‌کنه 

شما بارداری؟ خیلی استرس دارم یک هفته ای میشه اینجور شدم با اینکه قبلاً خیلی کم میرفتم الان طوری شده ...

اره عزیزم تاپیک یکی مونده ب اخرم از علایمم گفتم وشک کردم باردارم و دو روز قبل موعدم آز دادم مثبت شد☺️