2777
2789
مبارکه عزیزم انشالا ب سلامتی بیاد بغلت  برا منم دعا کن حامله نباشم

ممنون عزیزم.نباشی؟؟چرا؟فک کردم دوست داری باردارشی....اگه خارش و سوزش داری شاید عفونت داری عفونتم باعث تکرر میشه.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
ممنون عزیزم.نباشی؟؟چرا؟فک کردم دوست داری باردارشی....اگه خارش و سوزش داری شاید عفونت داری عفونتم باع ...

نه الان نمی‌خوام 

نمدونم قبلاً یکم خارش داشتم ولی الان نه تقریبا یکمی  حدود دو سه سانت بالاتر از نافم دوطرف درد می‌کنه نمی‌دونم کلیه هامه یا کجاس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم درد تخمدان داشتم تیرمیکشید ول میکرد دل دردم هم داشتم ان شاءالله که برا تو هم علایم بارداریه ...

ممنونم عزیزم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزیزم من امروز ازمایش دادم بتام ۴۳۴۵ بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد ساک و دید گفت دوهفته دیگه برم ب ...

وای چقدر خووووب...مبارکه انشاالله سالم بغل بگیری...رفتی واسه سونو قلب منم تگ‌کن خواهش میکنم....

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم من امروز ازمایش دادم بتام ۴۳۴۵ بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد ساک و دید گفت دوهفته دیگه برم ب ...

عزیزم چه خوب خیلی برات خوشحال شدم فدات شم انشاالله سالم و سلامت با بغلتون عزیزم

من که نرفتم آزمایش راستش برای دخترم خیلی سونو و آزمایش دادم خیلی اذیت شدم فعلا به همین پری نسدنم و بیبی چک مثبت افاقه کردم،ی ساعتی که از وقت بیبی چک زدم گذشت خیلی در رنگ ترهم شد دوتا خطش 😉😉🥰🥰

عزیزم چه خوب خیلی برات خوشحال شدم فدات شم انشاالله سالم و سلامت با بغلتون عزیزم من که نرفتم آزمایش ...

مرسی عزیزم قربونت برم برام دعا کن صدای قلبشو بشنوم

انشاالله توام بسلامتی بغلش کنی

بزار ۸هفته یسره برو سونو 

مرسی عزیزم قربونت برم برام دعا کن صدای قلبشو بشنوم انشاالله توام بسلامتی بغلش کنی بزار ۸هفته یسره ...

آره انشاالله عملگر میکنم ولی فدات تو هم اگه گفته دو هفته دیگه بیا یه هفته دیگه برو من برای دخترم دوبار فقط سونو قلب رفتم این یکی دوست دارم سه ماهم شد برم😂😂😂